no sellega sa teeniksid kindlasti selle "Liviko sooja aluspesu" endale väljats wrote:külma ilmaga on ju ikka kuuma vaja![]()
igatahes praeguseks on minu senine osaluskavatsus kahanenud tublisti alla 0-i (on olemas suht suur tõenäosus, et pean jala kohale ilmuma- oleks küll lõbus rada läbi joosta aga mingit tõsist aega niikuinii ei saavuta)
KUIGI oleks oma klassi võitja ikka vast
Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR
#122see oleks vast vaatepiltts wrote:oleks küll lõbus rada läbi joosta aga mingit tõsist aega niikuinii ei saavuta
#123Ma loodan/usun, et korraldaja väga ei pahanda, kui kohale ilmub ka mu sõber 330Ci-ga.
Asi on väga lahtine, selgub pühapäeva hommikul.
a.k.a Anthrax
#124Aga mina sain täna endale lõpuks rehvid pühapäevaks mida saab retsida.... 
#125asi on tõesti väga lahtine, sest lisaks kehvale suusailmaennustusele pühapäevaks on eelneval õhtul ka üks lahtine pidu baluus, kus teadupoolest müüakse lahtist õlutAnthrax wrote:Asi on väga lahtine, selgub pühapäeva hommikul.
#126alfanatico wrote:asi on tõesti väga lahtine, sest lisaks kehvale suusailmaennustusele pühapäevaks on eelneval õhtul ka üks lahtine pidu baluus, kus teadupoolest müüakse lahtist õlutAnthrax wrote:Asi on väga lahtine, selgub pühapäeva hommikul.:icon_angel:
...ühesõnaga kisub aina rohkem lahtiseks omalgi :icon_roll:
Tõsi ta on :icon_thumbup:
See lahtine noormees väga tõenäoliselt avab sulle õlle.
Henrik aga ootab pühapäeva nagu laps jõule ja valmistab end kodus vaimselt ette.
Räägin turvamehega, et otsib su varakult üles ja tuletab sulle järgmist päeva meelde..
Henrik: "must see old car."
a.k.a Anthrax
#127Peaasi, et kõht lahti ei oleks...
alfanatico wrote:asi on tõesti väga lahtine, sest lisaks kehvale suusailmaennustusele pühapäevaks on eelneval õhtul ka üks lahtine pidu baluus, kus teadupoolest müüakse lahtist õlutAnthrax wrote:Asi on väga lahtine, selgub pühapäeva hommikul.:icon_angel:
...ühesõnaga kisub aina rohkem lahtiseks omalgi :icon_roll:
#129laubaa õhtul saab helikopteriga sõitu, ommiku äkki alfonsoga, vat on luksusSiim4 wrote:Ärge jamage,sõita on kah vaja
#130Anthrax wrote:Ma loodan/usun, et korraldaja väga ei pahanda, kui kohale ilmub ka mu sõber 330Ci-ga.
korraldaja on lahke mees ja rõõmustab 330ci peale
#132:icon_hi:
Lund ei ole, aga vihma on see-eest uputuse jagu.
Lund ei ole, aga vihma on see-eest uputuse jagu.
Võib hästi ja targalt rääkida, aga veel parem on hästi ja targalt vait olla!
#133http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 9&l=fplead" onclick="window.open(this.href);return false;
ilus ilm vähemalt järvamaal
#134Sa ainult proovi mitte tullaalfanatico wrote:![]()
![]()
![]()
ilus ilm vähemalt järvamaal
kohalikud depresiivsete väikelinnade 105 usku inimesed on palju ohtlikumad oma meeletus vihas ja pettumuses, kui ettegi kujutada suudad
arvestades, et vaibad

Tegelikult ma olen normaalne....
#135MInul jääb siis tulemata
Aga loodan, et üritusest jääb mingi jälg ajalukku pildimaterjali näol!
Vallatuid kurve! :icon_cop:
Vallatuid kurve! :icon_cop: