Üritused Rapla Rajal ehk ÜRR

ts wrote:külma ilmaga on ju ikka kuuma vaja :roll:

igatahes praeguseks on minu senine osaluskavatsus kahanenud tublisti alla 0-i (on olemas suht suur tõenäosus, et pean jala kohale ilmuma :mrgreen: - oleks küll lõbus rada läbi joosta aga mingit tõsist aega niikuinii ei saavuta)

:icon_think: KUIGI oleks oma klassi võitja ikka vast :D
no sellega sa teeniksid kindlasti selle "Liviko sooja aluspesu" endale välja :mrgreen:
Seitsekümmend Viis

Ma loodan/usun, et korraldaja väga ei pahanda, kui kohale ilmub ka mu sõber 330Ci-ga.
Asi on väga lahtine, selgub pühapäeva hommikul.
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote:Asi on väga lahtine, selgub pühapäeva hommikul.
asi on tõesti väga lahtine, sest lisaks kehvale suusailmaennustusele pühapäevaks on eelneval õhtul ka üks lahtine pidu baluus, kus teadupoolest müüakse lahtist õlut :P :icon_angel: :D ...ühesõnaga kisub aina rohkem lahtiseks omalgi :icon_roll:

alfanatico wrote:
asi on tõesti väga lahtine, sest lisaks kehvale suusailmaennustusele pühapäevaks on eelneval õhtul ka üks lahtine pidu baluus, kus teadupoolest müüakse lahtist õlut :P :icon_angel: :D ...ühesõnaga kisub aina rohkem lahtiseks omalgi :icon_roll:
:lol:
Tõsi ta on :icon_thumbup:
See lahtine noormees väga tõenäoliselt avab sulle õlle. :lol:

Henrik aga ootab pühapäeva nagu laps jõule ja valmistab end kodus vaimselt ette.
Räägin turvamehega, et otsib su varakult üles ja tuletab sulle järgmist päeva meelde.. :mrgreen:
Henrik: "must see old car."
a.k.a Anthrax

Peaasi, et kõht lahti ei oleks...
alfanatico wrote:
Eesti Saabiklubi ja foorum

Anthrax wrote:Ma loodan/usun, et korraldaja väga ei pahanda, kui kohale ilmub ka mu sõber 330Ci-ga.
Asi on väga lahtine, selgub pühapäeva hommikul.

korraldaja on lahke mees ja rõõmustab 330ci peale

alfanatico wrote::| :| :|
ilus ilm vähemalt järvamaal
Sa ainult proovi mitte tulla :icon_think: :icon_think: :icon_think:

kohalikud depresiivsete väikelinnade 105 usku inimesed on palju ohtlikumad oma meeletus vihas ja pettumuses, kui ettegi kujutada suudad :D :D :D

arvestades, et vaibad
Image
Image
Image
juba olemas ja puha...
Tegelikult ma olen normaalne....