M: AR 145 osasi.

veiks wrote:Kas meie lugupeetud doktori masinapark on juurde võtnud? :)

On ju hea soetada endale suurepärane olend, kui on olemas käepärast nii palju sellest masinast teadev mehhaanik :mrgreen:
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia

Vaatan, et seal sul kliima ka olemas. Mul enda 145 kliimat pole, kas seda kliimat saab eraldi ka lisada või tuleb kogu muu kupatusega koos paigutada? Ning kuidas see keskkonsool välja näeb koos kliimaga. Mingit pilti saaks?

Ma ei tea, ma arvan et teoreetiliselt peaks saama. Usun et kliimavalmidus peaks vist olemas olema aga mul ei ole täitkomplekti. On küll see kliimaanum ja suur kolakas armatuuri alla aga puuduvad osad jupid nagu näiteks radika ja torud kuna oli esiosa pauguga ato ja ka kliimapump oli nii öelda puru. Aga kui mingi huvi on siis nv poole vast leian mingid pildid kuna need kodus suures arvutis. Tegelt peaks aitama sellest kui ainult selle nupu ära võtad kus lülitad sise ja välisõhuringi ja paned asemele kaks elektroonilist nuppu. Need peaksid kakras sinna sobima aga muidu keskkonsool ka alles.

Vaatan, et kirjavigu mul üldse ei ole. Ok, üritan sulle need reede õhtu postitada.

Vaatasin su pilte. Sellel oli teistsugune keskkonsool (see koledam) nii et kui kliimat paned siis ei olegi muud kui ainult uued nupud paigaldada vist.... :)

Ma muidugi praegu ei kujuta ette, kuhu ma need nupud panen ja mismoodi se lugu hakkab välja paistma, esteetiliselt just. :? Pildid oleks siinkohal kõige rohkem abiks. Eriti kui saaks ilusti keskonsoolist otsevaates pildi. Jään ootam pilte siis :)

Tahtsin küsida, et ega pole üle neid salongi ümmargusi õhuväljalaske avasi üle. Mul ukse oma läks puruks juba ammu, kuid pole mahti saanud vahetada. Ja ega pole salongi jalamatte korralikke? Just ette. Juhi oma endal ikka räbalaks kulunud.
:icon_hi:

Krt, ei satu siia eriti tihti viimasel ajal. Jalamatte ei ole ega õhuavasi kuna sellell olid kandilised. Ja kaitsmeplokk on täitsa olemas ag ma ei ole veel päris kindel kas tahan sellest niiväga loobuda.