Kas 75-e mootor sobib Ladale?

:twisted:

põhimõtteliselt sobib, kui käigukasti poolne ots ümber voolida :wink:

kuid.... Ladal on kast veidike teises kohas :roll: seega ei õnnestu sul kindlasti mitte alfa kasti sinna paigutada... Lada kast muidugi on teada tuntud oma kestvuse ning suure "võimsustaluvuse" poolest

ehk siis kas on võimalik? :arrow: Loomulikult! kas on lihtne? :arrow: Ei! kas on mõtet? :arrow: Kindlasti mitte!

ei tasu unustada, et 1,8 Nord on võrdlemisi väikse võimsusega, seega saad lada originaalmoto poolt väljasaadetavale võimsusele vaid veidike lisa 1,6 oma 90hp-ga vs 1,8 120bhp (kindlasti ei saa see olema päidpöörav püss :lol: )

ja lõpetuseks-> teeme ikka nii, et AR-id sõidavad AR mootoritega ning Ladad oma mootoritega (või kui väga väga suur tahtmine on, siis kiika 2,0 poole)

pealegi on 75 kordi efektsem ükskõik mis mootoriga ladast :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

Kas 75-e mootor sobib Ladale?

esiteks-> prillimäelt mina mootorit ei ostaks :evil:

teiseks-> kui tegemist tagaveolise ladaga, siis sinna peaks istuma nii mõnigi Fiati 2,0 mootor (124, 131 jne); teoreetiliselt õnnestub võibolla ka ritmo, argento jne peale sobitada (meenutame ajalugu ja ütleme-> VaZ= Fiat 124) ning seoses fiati ökoaegadega 80-datel kaldun arvama, et mootori kinnitused peaks suuresti samad olema :lol:

teoreetiliselt suurte ümberehitustega õnnestub vast ka pool bemmi (s.t. R4) sinna istutada (mootor, kast ja tagasild)-> ka see ei saa kerge olema muidugi :wink: aga kui kindel soov ja tahtmine on ning teadmisi jagub, siis... ei ole midagi võimatut

p.s. tahaks võtta hetke et meenutada kõigile-> esimene Alfa, millel üldse midagi Fiati/Lanciaga pistmist oli, kannab tähist 164 :wink:

kogu Alfetta seltskond (Alfetta, Giulietta, 79, 90 ning GTV) erineb kõigist teistest autodest nagu öö ja päev 8)
Tegelikult ma olen normaalne....