Autoks siis alfa romeo gtv.
Käiku alla vahetades ja kiirendades jättis 1 tõhja augu ja viskas põlema tulukese nimega Stromerzeuger (tõlkes generaator) ning auto ei tahtnud enam külmast pärast käimas püsida -mõned korrad proovides jäi lõpuks käima ja soojast pärast käib nagu kell.
Armatuuris läks põlema punane sihuke pihustit meenutav sümbol - saksakeelses täpsustuses manualis tähendab see sissepritsesüsteemi viga.
Mis võis juhtuda ?
ette tänades
Mis tähendab selline veateade?
#2Pead diagnosti minema, muidu sa teada ei saa mis andur selle vea andis (ja neid andurid on küllalt)
Kas tuluke kustus ära või põleb edasi?
Kas tuluke kustus ära või põleb edasi?
#3Tuluke põleb edasi - ja auto käima ei läinud enam pärast 20.min seismist.
Läks käima küll, aga suri sekundi pärast välja - ja nii 20 korda
Käivitasin uuesti ja andsin korralikult gaasi koguaeg - lõpuks tegi sumpast mingi purtsu ja jäi tööle ning töötas ilusasti nagu poleks mindagi viga - aga tuluke põles endiselt.
Kas pihustid võivad säärast nalja teha - sõitsin Pirni tänavale kohe igaks juhuks ära, kuid ei tea,millal nad mind ette võtta saavad - lihtsalt mõtlen, et kas keegi oskab arvata, mis säärast viga võiks teha ja kui kindel osa läbi, siis palju maksta võiks?
Läks käima küll, aga suri sekundi pärast välja - ja nii 20 korda
Käivitasin uuesti ja andsin korralikult gaasi koguaeg - lõpuks tegi sumpast mingi purtsu ja jäi tööle ning töötas ilusasti nagu poleks mindagi viga - aga tuluke põles endiselt.
Kas pihustid võivad säärast nalja teha - sõitsin Pirni tänavale kohe igaks juhuks ära, kuid ei tea,millal nad mind ette võtta saavad - lihtsalt mõtlen, et kas keegi oskab arvata, mis säärast viga võiks teha ja kui kindel osa läbi, siis palju maksta võiks?
#4Minu autol põleb ka see pihusti tuluke aga seda oma lolliusest. Näppisin ühte andurit kui auto käis, hakkas korra jubedalt puterdama ja siis viskaski selle tulukese põlema. Nüüd tuleb lihtsalt esindusse mina ja lasta see veakood ära kustutada.
#5Okay - kas ta võib minna äkki mingisugusesse avariireziimi ja annab kütust jaokaupa peale ning tänu sellele ei tahagi külmast pärast käia?
Mul termostaat on ka tulekul Itaaliast - peaks kohe kohe kohale jõudma.
Äkki sellega seoses mõjutab ka midagi, sest maanteel sõites on mootori temp 70 kraadi juures - linnas tõuseb 80- max 85 kraadi peale.
Äkki sellega seoses tekkis see viga või läks avariireziimi ja nüüd optimiseeris mingid näitajad? - mõtlen, et nagu osadel lamda anduriga autodel juhtub, kui lamda läbi läheb?
Annab äkki vähe kütust peale külmale mootorile?
Mul termostaat on ka tulekul Itaaliast - peaks kohe kohe kohale jõudma.
Äkki sellega seoses mõjutab ka midagi, sest maanteel sõites on mootori temp 70 kraadi juures - linnas tõuseb 80- max 85 kraadi peale.
Äkki sellega seoses tekkis see viga või läks avariireziimi ja nüüd optimiseeris mingid näitajad? - mõtlen, et nagu osadel lamda anduriga autodel juhtub, kui lamda läbi läheb?
Annab äkki vähe kütust peale külmale mootorile?