Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

Saaga sai õnnetu jätku.
Täna sai auto karter juppideks sõidetud :icon_thumbdown: Pirita Velodroomi juures sissesõidul parklasse, üle väga kõrge kanalisatsiooniluugi. Veeresin natuke maad edasi ja sinna ta jäi "veritsema". Sai :icon_cop: kohale kutsutud asja fikseerima, nii ma seda asja ei kavatsenud jättä :icon_censored: . Seal polnud isegi hoiatuseks mingit märki, et "ohtlik kaev" vms. Mida tavaliselt pannakse selliste asjade puhul. Muidugi politseil läks pea 1.5h kohalejõudmiseks aga päästeteenistus ei jõudnudki kohale, kuigi helistasin kõigepealt sinna, et saaks õli maast minema. Võibolla hiljem tulid kui mina sealt juba läinud. 2h passisin rõõmsalt seal, meie mõnusa "suveilmaga".

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

Nüüd soovitan pärast igat liigutust seoses autoga arvet paluda.
Alates treilajuhist lõpetades pilotiga. :wink:
a.k.a Anthrax

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

Muidugi nüüd läheb väljaselgitamiseks, et kellele see teelõik kuulub. Kas Kas Pirita linnosavalitusele või Spordikeskusele. Kui Spordikeskusele siis nendega võib keeruliseks minna, linnaosaga natuke lihtsam vist asju ajada.

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

Tunnen kaasa... Kui ma õigesti mäletan, siis on seal suht kitsas koht, kuid ise olen saanud luugist kuidagi mööda laveerida.
Kas muidu tagapamperi said lapitud? Julged soovitada, kus sellist tööd eduliselt tehakse?

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

Ei jõudnud seda bumperit lappida, muud hädad vajavad rohkem tähelepanu :D Aga kavatsesin teha sellises kohas nagu, Oilikom OÜ, Saue, Sooja 2B . Üld 6595394 või Rein 5021375. Seal käisin suve lõpupoole ja küsisin hinnapakkumist igasugu mõlkide eemaldamiseks ja värvimiseks. Tegid väga hea pakkumise ning soovituse nende teenuseid kasutada sain Crystal Service'lt kes tegeleb autode poleerimise ja muu teemaga. Pidi selline korralik perefirma olema ja mõistliku hindadega. Ma muidugi ei ole uurinud kas nad plastdetaile ka parandavad. Soovitan uurida neilt.

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

Kuna on praegu hea võimalus panna uued veljed alla, kuid mõtlesin et küsin ennem alfanattide käest soovitusi. Millised oleks kõige sobivamad. Veljed tulevad siis 16". Lingilt on näha veljed eraldi ja veljed auto alla sobitatuna väikese PS'ga.
Võiksite postitusse märkida velje nr. (1-9 ni). :sherlock:
http://slicer.planet.ee/Alfa/Paremad%20 ... %20veljed/" onclick="window.open(this.href);return false;

Enda TOP on:
1) nr 3 velg
2) nr 5 velg
3) nr 1 velg
Last edited by Slicer on 08 Nov 2009, 22:12, edited 1 time in total.

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

:icon_hi:

ääremärkus- kui veljed tulevad 16" ning väga kodararikkad, siis ära unusta, et see pilt
Image
näeb palju parem välja, kui originaalketastega :icon_thumbup:

aga valikust nr 8 või nr 1 :wink: ja mitte mingil juhul üle 16" (240mm ketas näeb tegelikult juba 16" puhulgi suht naeruväärne välja :grandpa: )
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

Jah, need konservisuurused kettad ei näe jah suht ilusad välja seljuhul :D
Hetkel ees 257mm ja taga 240mm Brembo Max kettad.

Alfa Romeo 145 QV 2.0TS

3 või 5 :wink:
mis firma velgi sa vaatad?
see 4x98 (vist on sul sellise auguvahega) ja 5x98 on üsna haruldased
ise valiks need aga minimaalne mõõt on ...x100 (kui just ektsentrilisi polte ei kasuta)
Image
Seitsekümmend Viis