Ostuinfo 155 kohta

:icon_hi:

olen näinud linnavahel paar korda ...

käsi südamel võin väita, et tegelikkuses näeb see auto veel parem välja kui pildil :icon_thumbup:

ja täiesti aus olla, siis kahtlustan et see hind on seda autot väärt :wink: (kuskilt on meeles, et sel on ka Squadra kiip ja väljalaskesüsteemi läikiv ots ei ole sinna niisama pandud vaid on ilusti kogu süsteemiga ühendatud)

rääkimata siis sellest, et tegu on siiski Nord'iga 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuinfo 155 kohta

Tõsi, tegu on VÄGA ilusa autoga.
Selle omanik on ka siin foorumis sõna võtnud... ja mina ka tema ilusat autot juba siin kiitnud.
Kasutajanime praegu ei leia. :icon_roll:
a.k.a Anthrax

Ostuinfo 155 kohta

Olen oma silmaga näinud päris lähedalt(omanik käis minu alfat vaatamas). See moment oli küll kapott must, mingi jama oli juhtunud aga kena oli ta küll. Sai ka suti sellest 155-st rääkitud siis ja jäi mulje et väga heas korras on. Kurtis et jube palju aega, vaeva ja raha on sinna auto alla matnud.

Ostuinfo 155 kohta

ts wrote::icon_hi:

olen näinud linnavahel paar korda ...

käsi südamel võin väita, et tegelikkuses näeb see auto veel parem välja kui pildil :icon_thumbup:

ja täiesti aus olla, siis kahtlustan et see hind on seda autot väärt :wink: (kuskilt on meeles, et sel on ka Squadra kiip ja väljalaskesüsteemi läikiv ots ei ole sinna niisama pandud vaid on ilusti kogu süsteemiga ühendatud)

rääkimata siis sellest, et tegu on siiski Nord'iga 8)
:book:
TS seleta mulle lahti mis on NORD? Põhjamaade pakett? :xmaslol: :xmassmile: :xmaswink:

Ostuinfo 155 kohta

kypsa wrote: :book:
TS seleta mulle lahti mis on NORD? Põhjamaade pakett? :xmaslol: :xmassmile: :xmaswink:
:icon_hi:

kettajami, kahe ülanukkvõlliga kaheksaklapiline mootor, mis paigaldati esmakordselt Alfale 1954 aastal ( 1290ccm ning arendas 40kW kuni 86kW- sprint speciale ja sprint zagato)
Image

hilisemalt jõudis see mootor oma ülima tipuni aastal 1970 2,0 GTAm 191 kw-ga
Image
mootor ise "suri välja" viimase versioonina aastal 1996 kui 155 hakkas kasutama Fiatilt (tegelikult küll Lancialt pärit) 16V mootorit 164-le paigaldati neid veel aastakese, kuid tegeliku tootmist enam ei olnud.
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuinfo 155 kohta

Nägin selle Alfa müügikuulutust 3 aastat tagasi. Esimesed pildidki samad. Tol korral otsustasin ikkagi põlvkond uuema, kuid mitu korda kallima Alfa osta. Tänasel päeval pean tõdema, et minu suksu väärtus on mitu korda langenud, kuid selle Alfa väärtus on jätkuvalt samaks jäänud... järelikult hea investeering :sherlock:

Ostuinfo 155 kohta

Tere :D see on minu Alfa Romeo hetkel müügis on
olen selle Alfa omanik 3 aastat
need fotod tehtud minuga, jah ta oli juba 3a. tagasi müügis, mina ostasin :icon_thumbup:
Kindel auto, aga tahaksin osta endale Alfa 166 3,0 Super veel... :)