AR 155 käiguhoovastik

:icon_shifty:

aus olla, siis koodi järgi paistavad erinevad olema (kahel on siis pikkusevahe i guess)

aga üldpilt paistab sama olevat [erinevalt Sinust ... ma neid nii hästi ei näe :wink: mootor saadanas jääb ette]- kaks peenikest ja üks tõsisem (tõsisem varras peaks olema keeratud otsaga kasti pool)

kui Sa juba nii kaugele oled jõudnud, et mootori kanalisse uputasid, siis oskad ehk öelda, kas nendele varrastele on vahetamiseks üldse võimalik ligi pääseda ilma mootorit uputamata (kindel on see, et rattakoopast sinna ei pääse), tõenäoliselt on ka kanalist keeruline sinna jõuda :( (või siiski)
Tegelikult ma olen normaalne....

AR 155 käiguhoovastik

Käigukasti poolsetele varrastele saab ligi juhipoolsest rattakoopast. Seal üks plastik kate, mis tuleks eemaldada. Siis on need hoovad silmaga näha. Käigukangi juures saab vist kaks tükki kergemalt kätte, ühega on rohkem jebimist. Täitsa võimalik, et pääsed neile ligi ka kanalist. Kui pead ei anna. :icon_hi: Homme uurin täpsemalt seda värki seal keskel.
155, 2x166, 159 ja 75?

AR 155 käiguhoovastik

Jarmo wrote: Seal üks plastik kate, mis tuleks eemaldada.
minu auto on sellles suhtes lihtsam, et seal ei ole plastikkatteid :icon_censored: peaaegu mitte ühtegi, mitte kuskil (esimesed rattakoopad on üsna puhtad, põhi on täiesti puhas ja ka nt ukse seest on nipetnäpet kugu maha jäänud :mrgreen: )

aga käigukastipoolse otsaga olen suht hästi kursis juba... roolilati pool on see, mis häirib- rattakoopast niikaugele ei ulata... igatahes mitte võtmega toimetama- altpoolt esialgu kah ligi ei pääsenud... (muidugi tõenäoliselt sellepärat, et minu garaaz on sama suur nagu maailm... ja seetõttu on ka kanal nii kõrge, kui mu väike vaene tungraud tõsta jõuab :lol: )

AR 155 käiguhoovastik

kypsa wrote:Siis teate mehed mis aitab :!:
Rebi külapealt mehed kokku ja tõuka auto külje peale ja igale poole on juurdepääs. On ju nõnda mossel tänava peal sidurgi ära vahetatud.
:icon_clap: Isiklikult seda ei soovitaks.
155, 2x166, 159 ja 75?

AR 155 käiguhoovastik

:lol: :lol: :lol:

kunagi sai corolla summutit keevitatud selliselt... pold mingit külatäit inimesi vaja... kahekesi sai kummuli :lol:

Alfa puhul aga ei riskiks- see ju laguneb tagasitõuke poolel teel ära :mrgreen:

EDIT: muidugi kuna varrastele tõenäoliselt ligi ei pääseks, siis see ei aita teps mitte :roll: