Alfa remondifirmad

#1
Kas peale esinduse ja TRK on üldse mõni koht, kuhu vähegi julgeks veel oma itaallast viia?

On keegi mujal ka oma silmarõõmu hooldamas/parandamas käinud?



Mida arvate näiteks Troost Autost? Minu teada keegi vist isegi käis seal oma 164-ga.

Alfa remondifirmad

#2
Käisin, seal (Troost Auto) kunagi oma Peugeot'ga. Norm inimesed, teavad mida teevad. Kuid tööhind on üle keskmise nats. Kindlasti tuleb ennem ise ära öelda, mida sa konkreetselt tahad, muidu teevad sulle veel lisa teste või vahetavad asju välja mida otseselt vaja polnudki, isegi kui see oli katki :P Tahtsin auto diagnostikat. Pärast oli õli vahetatud, uus filter, uus hammasrihm, uued küünlad ja väga põhjalik ülevaatus (paberil detailselt kirjas mis on perses). Ise lootsin teha ainult kindlaks auto täpse mootori nr ja võimuse ja hakkama panna umbes 400kr. Kuid ju siis ei öelnud nii täpselt oma soove. Pärast esitati 2200kr arve :evil: Vennad ise olid normaalsed, rääkisid ja selgitasid kõik üle kui mingi asja kohta küsisid.

Alfa remondifirmad

#3
ts koos esimese 164-ga seal käis (üsna mitu korda)



plussid-> asjalikud tegelased, töökojas viibimise eest lisaraha ei taheta 8) , suitsupause tööaja sisse ei arvestata ja sellist juttu, et tegemist on mingi imeautoga, mille remont vajab kordi rohkem aega ning varuosi ei saa ei kuulnud kordagi. Ja muuseas oskavad lugeda ka kataloogimõõte ning supleriga auto küljes olevad asjad ära mõõta ja need mõõdud omavahel kokku viia (puksid ja piduriregulaator näiteks, millega varuosamüüjad ise hakkama ei saa)



"miinused"-> kipuvad parandama ka neid asju, mille parandamist tellitud ei ole, kuid mis on auto korrasoleku seisukohalt olulised (minu omal siis poolvägisi el süsteemi kallale taheti minna mõned korrad); tunnihind on veidi krõbedam, kuid see eest odavama hinnaga kohtadel ei oma kliant tavaliselt ülevaadet mida täpsemalt ja kui kaua tehakse
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa remondifirmad

#4
ja veel -> esindusse mina isiklikult oma autot viia ei julge- tahaks nagu sõita kah :evil:



pikemat juttu ei hakka siin ajama, kui et "ühes firmas" suudeti tuttaval vahetada pihusteid katkisete juhtmete arvelt... ning teisel vahetati välja pool pidurisüsteemi seetõttu, et voolik oli kahekorra väändunud ning sinna õhuluku tekitanud :evil:



ning nagu me äsja lugeda saime Sliceri postist, siis 145/146/155 tagasilla pukse vahetatakse koos tagasillaga :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa remondifirmad

#10
Slicer kirjutas:kahju, et selliseid pädevaid inimesi igas teeninduses pole :(


:lol: tegelikult annab see võimluse veelgi enamalt tunnetada, et Alfa ei ole meinstriim sõiduk :wink: ning kindlustab asjaolu, et suvaline soss-sepp sul haamriga õhutusnipleid eemaldama ei hakka :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa remondifirmad

#13
Igatahes fakto ei saa korralikult hakkama isegi Airbag-ECU kontrolliga. Mulle öeldi, et uus ECU ka pekkis. Jaano juhtus ka Tlnas olema käis ka Faktos uurimas, et milles asi. Jaanolt ECU sain ja tema teab 100% kindlalt, et ECU toimib, kusjuures turvaelementide hulk ja iseloom on sama. Lihtsalt ECU 2,0 masina pealt võetud. Jaanole öeldi, et uus ECU ei lasknud ligi ja sellest genereeritakse ka veasignaal... Mõistmatuks jäi, miks ligi ei lasknud... On võimalik, et sama aasta erineva mootoriga masinatel erinevad Airbag ECU'd??



Igatahes ei suutnud Fakto meile asjalikult öelda, kumb aju mul nüüd auto küljes on ja samuti ei suutnud viga selgeks teha ja pakuti kohe heameelega 6600raha eest uut aju :S:S:S



Kokkuvõte: 645 mahavisatud raha.



Järg tuleb ilmselt Tartus Autoring'is, kus loodetavasti rahvas sõbralikum ja ollakse rohkem väljas teenuse kvaliteedi peal.

Alfa remondifirmad

#14
Autoringi võib täitsa proovida. Mul üks nii peaaegu tuttav töötab seal, Fiate nad ju teevad ametlikult, ütleb, et satub alfasid ka ette, teevad neidki. Igatahes ei hakata seal margi nimetamisel rääkima, et selliseid autosid ei ole olemas või et nende varuosi saab ainult itaaljast ringiga läbi zimbabwe ja uganda tellida.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Alfa remondifirmad

#15
ning nagu me äsja lugeda saime Sliceri postist, siis 145/146/155 tagasilla pukse vahetatakse koos tagasillaga :lol:[/quote]





Kas siis on võimalik neid tagasilla pukse 155 el vahetada ka eraldi ehk siis ilma uue tagasillata. :oops: