Mida mina teha saaksin oma moto võimendamiseks?

(ilmselt lähitulevikus küll midagi tuunima ei hakka)
Lühidalt öelduna..... EI!E.T. wrote:Lihtsat küsin, KAS on mõtet oma vabalthingavale igapäevaratsule kilowatte juurde tuunida orienteeruva hinnaga 1000.-kr / 1kW (selleks et hiljem neid lisakilowatte üritada nautida valgusfoori reissingul ja töölkäimiseks).
Ja no samas muidugi vaadakem tagasi - teema köeb juba aastaid aga keegi pole seni isegi 1 kw juurde omale tuuninud tõestatult.
E.T. wrote:Lihtsat küsin, KAS on mõtet oma vabalthingavale igapäevaratsule kilowatte juurde tuunida orienteeruva hinnaga 1000.-kr / 1kW (selleks et hiljem neid lisakilowatte üritada nautida valgusfoori reissingul ja töölkäimiseks).
![]()
E.T. wrote:Ja no samas muidugi vaadakem tagasi - teema köeb juba aastaid aga keegi pole seni isegi 1 kw juurde omale tuuninud tõestatult.
...äää, pardon me :icon_shocked: :icon_wave:E.T. wrote:Ja no samas muidugi vaadakem tagasi - teema köeb juba aastaid aga keegi pole seni isegi 1 kw juurde omale tuuninud tõestatult.
...ma arvan, et ma ikka vähemalt ühe kiluvati olen punasele küll juurde saand, iseasi on see kuidas ma seda tõestanE.T. wrote:(aga millele sa vihjad täpsemalt)