M: alfa 166 2,5 V6

Tervist

Pakuks müügiks 166. Talvel tehtud täielik mootori remont (klapid, rõngad, puksid, tihendid), vahetatud rihmad-rullikud. Kerel mõned väiksed kriimud ning vahetamist tahaks tagumised õõtsad, muidu täitsa tipp-topp. Hind 45000 eeki, sisaldab käibemaksu.
Varustus ja lisad näha kui klikata lingil.

http://auto.motors24.ee/vehicles/246261 ... &sort=paid" onclick="window.open(this.href);return false;

tel 55 679 536
tinofkin@hot.ee

gaasipedaal ei reageeri vajutusele tähendab maakeeli seda, et kas pedaali asendiandur või siis gaasisiibri peal asuv solenoid kas ei saa omavahel läbi (kaabel, pistik vms puru)või siis on kumbki neist ära surnud- see sõltub kõik sellest, kas gaasipedaal lihtsalt ühel hetkel enam ei reageerinud või hakkas aegapidi "vahele jätma"

:roll:

igatahes, võib asi olla vabalt tüki teibiga lahendatav... kehva variant muidugi on veel tõsisem elektroonikakala, mis võib lõppeda ecu vahetusega :roll:
Tegelikult ma olen normaalne....

vaatamas ei ole käinud, aga tagavaramootor kulub marjaks ära ikka. Alfa ei ole siiski auto ( vähemalt ma ei julge ) millega muretult sõita teadmata suunas 5-6 tuhat kilomeetrit ja ka tagasi jõuda. Niipalju kui foorumit lugeda siis ei anna küll miski ka vastupidiseks kinnitust ( et võiks südamerahuga uhada ) - aga mis teha aparaat on tehasepoolt ilusa väljanägemisega tehtud ja hakkab hinge peale kah, ega muidu ei oleks ju toda.

segusilm wrote:Alfa ei ole siiski auto ( vähemalt ma ei julge ) millega muretult sõita teadmata suunas 5-6 tuhat kilomeetrit ja ka tagasi jõuda. Niipalju kui foorumit lugeda siis ei anna küll miski ka vastupidiseks kinnitust ( et võiks südamerahuga uhada ) - aga mis teha aparaat on tehasepoolt ilusa väljanägemisega tehtud ja hakkab hinge peale kah, ega muidu ei oleks ju toda.
:offtopic:
Ma päris nii karm ei oleks. Oma ~5 aastase Alfakogemuse jooksul olen läbinud ~100 000 Alfakilomeetrit ja Alfa süül olen kõigest ühe korra nööri otsas sõitnud(roolivõimu voolik hüppas lahti). :grandpa: Eks vanemad Alfad lagune ikka rohkem kui uuemad, aga kui oleks vaja 5-6 tuhat kilomeetrit teadmata suunas sõita, siis teeks seda kindlasti Alfaga(isegi kui sellel teel 10x tee äärde jääks :P ) :offtopic:

ennem ei usu kui tiiru ära katsetan - võibolla järgmine aasta või kunagi- talvel ei saa minna, eelmine talv hakkasid ukslukud omatahtsi jonnima külmaga. kehva oleks maikaväel kuskil istuda ja pulti toksida niikaua kuni patakad tühjad- eks see muidugi ole oma viga kah et määrimata või puhastamata.

Vigadest siis veel peale selle gaasipedaali müsteeriumi: tagumised õõtsad vaja vahetada,esiklaasis mõra, talverehve pole. Gaasipedaal lakkas lihtsalt üks hommik töötamast. Kahju oleks teda ka varuosadeks müüa kuna mootor korda tehtud, kere ja välimus autole hea, nahk terve, salong korras. Nii et päris 15000 pole see hind millega nõus oleksin müüma, ning seegi hind mis praegust üleval väga soodne.

Pakkumisi ootama jäädes

Heigo