Suvaline PLÄMA vol 2009

Ei, ilm on lahe :icon_thumbup: Kohe talve tunne tuleb...
Hommikul polnud autoga kah eriti probleeme. Pärast esimest tugevat rusikaga virutamist hakkas ukselingi nupp liikuma. Ukse enda avamine vajas natuke suuremat pingutust, aga lahti ta tuli :lol: Muu oli nii nagu tavaliselt - istud sisse, keerad võtit ja auto käib, harjaga suurem lumi maha ja esiklaasilt pisut jääd kraapida ning sõit võib alata. Hea, et sügisel kässaritrossid ära sai vahetatud - muudab varahommikuse igava liiklemise vähe mõnusamaks :icon_clap:

Suvaline PLÄMA vol 2009

Mul ikka ilgelt joppas. Eile oli täitsa 0 kraadi veel. Kuna oli ilgelt igav, siis käisin auto lingid, lukud, hinged, lukustid, boxi lukud ja sulgemissüsteemi üle. Lapiga möllasin salongis ja kogemata tõmbasin ka tihendid üle. Täna hommikul oli ainus mure, et mis jahutusvedelik sees teeb. Helistasin veel korra õele, et kui ta midagi on peale kallanud, siis mida? Õnneks ikka õiget asja, mitte vett. Ja autosse saamisega ja käivitamisega täna veel probleeme polnud, ootame ära aga homse ja kolmapäeva, kui korraliku külma annab. Ainus mure on aku, ehk sõidame hetkel u 5km hommikul ja 6km õhtul. See võib küll otsad anda.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2009

:icon_hi:

või osta teine aku juurde :mrgreen:

ts@just tuli keldrist tagavaraakuga... kusjuures kaks aastat seisnud aga ikka veel 80% jagu laetud :roll: hää võtta, vahetada, teine laadima panna ja siis keldrisse järgmist suurt külma ootama jätta
Tegelikult ma olen normaalne....

Suvaline PLÄMA vol 2009

Tänu taevale! Elul on jälle mõte! Kartsin juba et.....

Ok ok. Tegelikult ma teadsin kohe, et tegu mingi ajutise jamaga ja lipp tõmmatakse ikka tagasi vardasse. :grandpa:

:roll:

Suvaline PLÄMA vol 2009

bla bla bla bla bla bla bla

-----------------------------------------

huhh kergem hakkas :lol: