Mind on alati huvitanud, et mis värk selle corveti spidomeetriga on. Kas ongi 85 mph (e. ca. 140.kmh) tema tippkiirus? Kui nii, siis miks nii vähe? Vb loll küsimus, aga pean teada saama mis case sellega on. :drillsergeant:
http://www.bahmancars.ch/photos/chevyco ... %20(4).JPG
Aga jah, väääga sweet masin minuarust. Olen paari sellist täiest toreduses mööda müdistamas näinud. Tõsine showstopper ikka! :finish:
Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#47tolleaja LOLLAKAD USA normid - paljudes osariikides :drillsergeant:AaduT wrote:Mind on alati huvitanud, et mis värk selle corveti spidomeetriga on. Kas ongi 85 mph (e. ca. 140.kmh) tema tippkiirus?
#48ja ei saanudki kiiremini sõita selle autoga? :icon_shocked:
Või pani spidokas mitut tiiru?
Või pani spidokas mitut tiiru?
#49Kaks päeva aretasin, aga nüüd on mul alfal ka kosmosetelefon peal. Ngu pildilt näha siis lõpupoole hakkab kõne katkuma

#50kuulge kodanikud spetsialistid, eriti dr.ts :captain:
kas oskab keegi kosta midagi jaguar xj esimese põlvkonna kohta
#51Hei janes! Kle ma olen juba ammu su avatari pilti imetlenud. Küsiks siis lõpuks, et kas see on siunu masin või lihtsalt ilus pilt internetist? Kui sinu auto, siis ma avaldaks tagasihoidlikult soovi selle kohta rohkem uurida, äkki kirjutaksid foorumiliikmete autode alla natuke sellest.
Mulle väga sümpatiseerib see spider, kuid kahjuks piirduvad minu teadmised selle mudeli kohta ainult netis silma jäänud piltidega.
Tänan tähelepanu eest! :icon_hi:

Tänan tähelepanu eest! :icon_hi:
#52::itpnt::janes wrote:kuulge kodanikud spetsialistid, eriti dr.ts :captain:
mamma mia...
kuskohast selline mõte :icon_wtf: ... kas Sa TopGear'i üldse ei vaata

tegelikult oskaks igatsugu asju rääkida aga... meil on siin selline kodanik nagu Stihl...

küsi, mis huvitab (tegelikult on siia foorumisse aegade jooksul meeletult 105/115 infot kogunenud)AaduT wrote:Mulle väga sümpatiseerib see spider, kuid kahjuks piirduvad minu teadmised selle mudeli kohta ainult netis silma jäänud piltidega.![]()
ja peaks olema küll ülimalt mitteinternetipõhine ja reaalne pilt

Tegelikult ma olen normaalne....
#53Mis ma siin ikka niimoodi küsida oskan.
Teada värk, et rattaid on samapalju ja kere on plekist (ma eeldan). Kui siis ehk, et kuidas kasutust leiab selline isend siin eestis kah? Et kas pühapäeva masin või kannatab ka päevast päeva kasutada.
Kuda varuosade leidmiseg lood on? Mul veel pole õnneks jutunud, et mingit juppi lihtsalt enam maailmas olemas pole, kuidagi olen ikka küüned kõigele vajalikule taha saanud. Kuidas selle masina puhul on?
jne?

Kuda varuosade leidmiseg lood on? Mul veel pole õnneks jutunud, et mingit juppi lihtsalt enam maailmas olemas pole, kuidagi olen ikka küüned kõigele vajalikule taha saanud. Kuidas selle masina puhul on?
jne?

#54::itpnt::
AR 105/115 Spider on juppide leidmise osas 164-st raudselt peajagu üle [üldiselt on sellele kõike saada
]
AR 105/115 Spider on juppide leidmise osas 164-st raudselt peajagu üle [üldiselt on sellele kõike saada

Tegelikult ma olen normaalne....
#55seni kuni stihl sõna võtab loe siit http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=14389" onclick="window.open(this.href);return false;janes wrote:kuulge kodanikud spetsialistid, eriti dr.ts :captain:
EDIT: ja kui mu mälu mind ei peta, siis oli selle teemaline artikkel ka eestikeelses AutoBild-is
Vähemalt kuskilt ajakirjast ma seda eesti keeles lugesin!
Last edited by spark on 15 Jan 2010, 14:06, edited 2 times in total.
#56tänud. tuleb siis Stihli ilmumist oodata ja automotofoorumit lugeda. :reading: Mulje on jäänud, et I seeria neist kõige probleemivabam. Aga huvitaks just kui hästi nad roostetavad, ses mõttes kui suur on tõenäosus, et tõsist plekksepa/restotööd vaja ette võtta. Üks tutttav on huviline soetama sellist isendit, sestap küsin.
Aaga, AaduT, täitsa minu oma pilt jah. Auhind sellele, kes arvab ära kus pilt tehtud on (vihe, koht on kauni eestimaa pinnal
)
ja kannatab küll igapäevasõidukina kasutatada. Loomulikult tingimusel, et igapäevasõidukeid on rohkem kui üks :icon_roll:
Tõsisemas mõttes, nagu ts ennem ütles 105/115 tehnilise poole pealt eriti probleeme pole, 'hästivarustatud autokauplustest' vist küll üleleti osta ei saa, aga internet ja ka pilot või TRK on igati abiks. Noh, selle juurde käib see klausel, et nii mõnigi asi võib oodatust kauem postipakiga teel olla.
Mina enda omal vahetasin kolm aastat tagasi ostes mahlad ja veermiku puksimajanduse ja kardaani tugilaagri ja väljalaske. Muus osas on tegemist suht kabeda eksemplariga.
Kasutamiskogemusest veel niipalju et tagasild on kohati häälekaks muutunud ja kajakaraisk nokkis katusesse pisikese augu...
Aaga, AaduT, täitsa minu oma pilt jah. Auhind sellele, kes arvab ära kus pilt tehtud on (vihe, koht on kauni eestimaa pinnal

ja kannatab küll igapäevasõidukina kasutatada. Loomulikult tingimusel, et igapäevasõidukeid on rohkem kui üks :icon_roll:
Tõsisemas mõttes, nagu ts ennem ütles 105/115 tehnilise poole pealt eriti probleeme pole, 'hästivarustatud autokauplustest' vist küll üleleti osta ei saa, aga internet ja ka pilot või TRK on igati abiks. Noh, selle juurde käib see klausel, et nii mõnigi asi võib oodatust kauem postipakiga teel olla.
Mina enda omal vahetasin kolm aastat tagasi ostes mahlad ja veermiku puksimajanduse ja kardaani tugilaagri ja väljalaske. Muus osas on tegemist suht kabeda eksemplariga.
Kasutamiskogemusest veel niipalju et tagasild on kohati häälekaks muutunud ja kajakaraisk nokkis katusesse pisikese augu...
#57"Ja mis on 105/115 levinumad veakohad?"janes wrote:... ja kajakaraisk nokkis katusesse pisikese augu...
"Kajakad..."
:icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:
#58vaja siis jätta kirde sai ette istmepeale, omad pizzad peksavad, kajakas ju ka inimene, tahab süüastarfild wrote:"Ja mis on 105/115 levinumad veakohad?"janes wrote:... ja kajakaraisk nokkis katusesse pisikese augu...
"Kajakad..."
:icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:

#59mul papsil xjs '75, ma ei tea misseeria see on, aga sellest tean nii mõndagi rääkida, kui peaks huvi olema... kuigi sa vist ei pea silmas xjs-i üldsejanes wrote:Mulje on jäänud, et I seeria neist kõige probleemivabam

#60mul vedeleb ka üks xj6 III garaazis ja ootab oma aega, samas liikusin xj40 aastaringselt ja kõlbas kasutada küll ilma probleemidetta, alfa omanikule on jag nagu rusikas silmaauku ehk omad veidrused on aga üldine fiiling on see mis peab (uuematest autodest ei tea ma muidugi midagi ja üleüldse on olenematta margist neist targem eemale hoida)
Last edited by supp on 15 Jan 2010, 20:44, edited 1 time in total.