Alfa Romeo
#318pikk esiots, istmed vastu tagarattaidAnthrax wrote:Millise detaili järgi? :icon_wtf:
huvitav kas "eesmise keskmootoriga" esiveolisi on üldse tehtud

Alfa Romeo
#319see joonistus lubab üldse liiga palju, ilma vedrustuseta on see kaspark wrote:see joonistus lubaks justkui RWD-d

Alfa Romeo
võrrelda meie politseist ülejäävate autodega, siis on AR ikka väga hästi vastupidav sõiduk
Tegelikult ma olen normaalne....
Alfa Romeo
#323hoidke nüüd hobuseid...
Q4 on natuke liiga eksklusiivne (loe kallis ja haruldane) selleks, et neid lammutamiseks anda.
kuskilt on meeles, et tavasõidukitena kasutatakse siiski keskmisest nobedamaid ja lihtsamaehitusega versioone(155 puhul olen kuulnud 1,7 ja 2,0 osakaaluga umbes 70/30)-> 1,7 on ju ilma variaatorita jne...
Kiireks sõiduks kasutavad itaallased ju neid pulliaautosid
Q4 on natuke liiga eksklusiivne (loe kallis ja haruldane) selleks, et neid lammutamiseks anda.
kuskilt on meeles, et tavasõidukitena kasutatakse siiski keskmisest nobedamaid ja lihtsamaehitusega versioone(155 puhul olen kuulnud 1,7 ja 2,0 osakaaluga umbes 70/30)-> 1,7 on ju ilma variaatorita jne...
Kiireks sõiduks kasutavad itaallased ju neid pulliaautosid

Alfa Romeo
#324hämmastavalt keeruline on neid pilte leida (sellest ka see, et mõned nii suured on)
Polizia:
Alfetta 1:
Giulietta
AlfaSud
75
90
33
155
mida iganes nemad kontrollivad
Ning
ja loomulikult 156
ja 159
ning
Giulia
Giulia SW (küll tegelikult oli Colli Promisqua vist nimeks)
2000 Sprint:
Giulietta Ti
Matta
Carabinieri:
155WB
75

Polizia:
Alfetta 1:

AlfaSud

155
mida iganes nemad kontrollivad

ja loomulikult 156

Giulia

Carabinieri:
155WB

Alfa Romeo
#325Alfa Romeo
#326::itpnt::
rääkisin, et täisnahksisuga 155 on üliharuldane, mitte et seda olemas ei ole [kuigi ainsana sai selle luksuse optsiooni omale 2,5]
rääkisin, et täisnahksisuga 155 on üliharuldane, mitte et seda olemas ei ole [kuigi ainsana sai selle luksuse optsiooni omale 2,5]
Alfa Romeo

http://www.oldtimergalerie.ch/images/Au ... ng/b07.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
:icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf:
http://www.oldtimergalerie.ch/images/Au ... haf023.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
:icon_crazy: :icon_crazy: :icon_crazy:
http://www.oldtimergalerie.ch/images/Au ... resseE.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Alfa Romeo
#328iga jummala kord, kui selle saidi pilta vaatan läheb :icon_sick:
Alfa Romeo
#329a mul on jälle nii, et iga jummala kord kui on :icon_sick: siis vaatan selle saidi pilta :icon_thumbup:ts wrote:iga jummala kord, kui selle saidi pilta vaatan läheb :icon_sick:
Alfa Romeo
#330suht sarnane pilt oli/on tartust väljas natuke kus Gefi autolammutus, seal siksid ja mosarid kah suures pundis kokku aetud ja seisavad ja mädanevad. Meie vaatame jah et pohh las mädanevad need parsad, aga mõni välja maa fanatt võibolla laseb kerge tilga püksi kui näeb kuidas vedelevad. Nii ja naa on see asi.Kui endal oleks kah 200 roostetavat erinevat sara, siis mis ma ikka nendega teha oskaksin ju nad seisaks edasi ja vaikselt ussitaksid lageda taeva all.