AaduT wrote: Kahtlen väga, et step-by-step juhiseid siit leiad. :icon_hi:
:reading:
lihtsaim varinat:
esiteks-> tellid sellet iibei lehelt ära selle kompoti
teiseks-> kui need kohal on, siis võtad ühendust autoelektrikuga ja ütled, et Sa tahad neid autosse saada
kolmandaks-> maksad raha ära ja naudid uut ilusamat valgust
alternatiiv 1
esiteks-> tellid sellet iibei lehelt ära selle kompoti
teiseks-> võtad kelladelt plastkatte maha
kolmadaks- keerad osa armatuurist niipalju lahti, et kelladele ligi pääsed
neljandaks- võtad kellad armatuurist välja
viiendaks- eemaldad kelladelt osutid (väga ettevaatlikult)
kuuendaks-paigaldad tellitud plaadid kella originaalplaadi asemele ja paned seierid tagasi
seitsmendaks- keerad kellaplokist valgustuspirnid välja
kaheksandaks paned kellad tagasi selliselt, et juhtmed jooksevad armatuuri taha
üheksandaks-> võtad juhtmepundi, mis armatuuris on, ühendad kõigi kellade valgustusjuhtmed alaldisse kokku ning otsid parktuledega lülitatava 12V ja ühendad selle alaldiga
Alternatiiv 2
võtad kellad maha ja kruvid täiesti lahti-> siis jõuad lõpuks tagantpoolt vaadatuna kõige esimese katva pinnani, milleks on tavaliselt värvitud kile-> võtad selle ära ja lõikad sobivast värvist kilest välja täpselt sama kujuga kujuga tüki ning paned sinna asemele ja kruvid kogu paneeli kokku. Kurb reaalsus selle puhul-> kindlasti avastad, et seal ei ole mitte kile, vaid on värvitud plast... seega pead võtma lahusti, värvi maha pesema, ning siis kas kile või uue värviga asendama. seejäral paned ploki kokku tagasi ja avastad, et valgus on liiga tume, siis võtad uuesti ploki maha ja asendad olemasolevd pirnid võimsamatega- selle tulemusena muutub pilt paremaks kuniks lõpuks avastad, et üks pirn ei põle. Siis kakud armatuuri lahti ja avastad, et pirn on pesa ära põletanud. Kirud ja vannud ning ostad iibei kaudu omale sellise asja
ühendad ära ja mõtled, et miks kurat ma seda kohe ei teinud

minu 5 kopikat

Tegelikult ma olen normaalne....