Küsimus alfa 166

::itpnt::

sporttronic on peene nimega, kuid tegelikult kõige tavalisem automaatkast (koos oma kõige tavalisemate ohukohtade ja vigadega)

auto kohta nii plaju, et värv on :icon_thumbup: ja suuri vigu ei paistnud kuskilt [kunagi piidlesin seda kuskil parklas pikemalt 8) värvikombinatsioon on ikka üle prahi
Tegelikult ma olen normaalne....

Küsimus alfa 166

AaduT wrote:Rõve tunne on neid igakuiseid liisingumakseid teha. Hea on, et selle nii odava autoga nagu 164 selgeks sain. NEVER again! (until the next time) :lol:
Seda kindlasti, ja veel kui auto hind on kahe aastaga poole odavamaks läinud, natu nukraks teeb, aga elame edasi.
Autost ise, et igati korralik pakett. Oleni siiani sama meelt, et pigem 3.0l kui 2.5l. Suurema mahuga motot peavad kindlamalt vastu kah tavaliselt(loe.kangemad detailid), kuigi siin peaks võrdlema pigem 2.0 ja 2.5/3.0 mootoreid.

Edu!

Küsimus alfa 166

Isegi käisin seda kunagi kaemas.Tundub et on saanud uue värvi.Minu teada seal ei ole navi ega neid igasuguseid kontrolle
libisemise ja veo jaoks. :icon_eh:
Käigukasti kohta niipalju et saad ka ise käike valida.

Küsimus alfa 166

:icon_hi:
heavy wrote:Avariid?
Remondid?
avariide ja remontidega on alati nii, et loodad, et esimest ei ole tehtud ja teist on....

....AGA....

... tegelikult on esimest tihtipeale tehtud rohkem, kui teist ::itpnt::

P.S. Missa ikka vaagid ja kaalud - Sul ju täna sünnipäev-> tee omale kingitus :lol: PÕS!

EDIT: ma selle auto kohta ei tea, seega ei tasu seda avariide ja remontide osa puhta kullana võtta [avariid saad küll VIN järgi kätte]
Tegelikult ma olen normaalne....

Küsimus alfa 166

Kle ei käinud, kuna elurütm muutus äkiliselt (1 bänditeema üteldi üles,millega oleks olnud julmalt vaja kidravõimu jms vedada, sest gtv neid ei mahuta ja ei taha naise autot koguaeg sellega hoorata). Aga mine vaata ise üle ja hõika, kuidas oli. Mul hetkel ei karju enam suure auto järgi, kuid ega see võib ka iga hetk muutuda.