pakun, et spiderile :icon_roll:finiks wrote:on olemas hammaste rihm, pakendi peal on kirjutatud- alfa romeo spider
mis alfala see sobib???
Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#212kas ühtegi koodi pakendil ei olefiniks wrote:on olemas hammaste rihm, pakendi peal on kirjutatud- alfa romeo spider
mis alfala see sobib???

kui mitte, siis mõõda rihma pikkus ära (kahtlustan aga, et tegu on 916 seeria sõiduki omaga)
Tegelikult ma olen normaalne....
#214vb pole ma lhtsal tähele pannud ja nüüd juba kuu aega autost eemal ka olnud, hakkasin mõtlema, et kas mul ei olnudki kuskil sigaretisüütaja pesa? Seda mäletan, et all tuhatoosi sahtel oli, aga kas sigarisüütajapesa ka kuskil oli ei meenu. GPS,i jaoks oleks teda ikka vaja vahest. Alfa 156 99.a siis autoks.
#216Kas keegi teab, mis firma pakub eestis sellist teenust, kus saab auto tervenisti kleepsuga (vinüüliga) katta?
http://www.youtube.com/watch?v=VoTt45KbQPc" onclick="window.open(this.href);return false;
nagu siin.
Alternatiiv siis auto värvimisele.
http://www.youtube.com/watch?v=VoTt45KbQPc" onclick="window.open(this.href);return false;
nagu siin.
#217Põhimõtteliselt peaks seda üleni kiletamise teenust pakkuma kõik suuremad reklaamifirmad kes tegelevad kleepsutuuninguga.
Näiteks paljud operatiiv ja turvafirmade sõidukid ei ole üldse soetatud seda värvi mis nad tunduvad olevat vaid on enamuselt üleni kaetud.
Kuigi võin öelda et palju odavam see ei tule kui auto ülevärvimine.
Näiteks paljud operatiiv ja turvafirmade sõidukid ei ole üldse soetatud seda värvi mis nad tunduvad olevat vaid on enamuselt üleni kaetud.
Kuigi võin öelda et palju odavam see ei tule kui auto ülevärvimine.
#218Roostest on ka vaja lahti ennem saada :icon_roll:Slicer wrote:Kas keegi teab, mis firma pakub eestis sellist teenust, kus saab auto tervenisti kleepsuga (vinüüliga) katta?
nagu siin.
155, 2x166, 159 ja 75?
#219Kõik Tallinki uued audi a6 taksod on kollaseks kleepitud,mõne aasta pärast siis võetakse kleepis maha ja läbisõit ka poolemilli pealt ,2sotti peale ja nii nad müügi lähevad :icon_clap:
#220kleepimine on ca 2x kallim kui värvimine kui mitte isegi rohkem, sama raha eest mis mul läks kleepsudele oleksin saanud värvi koos värvimisega (metallik) kogu autole, muidugi eeltöö oleks pidanud ise tegema ja see olis uper soodne ka veel
#221See on logish ju... ei taha et auto all roostetab ja kleepsud hoiavad koos :icon_clap:Jarmo wrote:Roostest on ka vaja lahti ennem saada :icon_roll:Slicer wrote:Kas keegi teab, mis firma pakub eestis sellist teenust, kus saab auto tervenisti kleepsuga (vinüüliga) katta?
nagu siin.
#222Oskad öelda firmat? Ma küsisin sugulase käest, kes töötas Stikker24.ee's varem. Ütles, et kogu auto kleepimine läheks ~15000kr, eeldan et ta ütles mulle ligikaudse stikker24 hinna. Oleneb muidugi materjalist ka veel. Seega täitsa OK summa.supp wrote:kleepimine on ca 2x kallim kui värvimine kui mitte isegi rohkem, sama raha eest mis mul läks kleepsudele oleksin saanud värvi koos värvimisega (metallik) kogu autole, muidugi eeltöö oleks pidanud ise tegema ja see olis uper soodne ka veel
#223minu auto kleepis selline firma nagu gremylux maksma läks 2900.- (3m kilega), samas oma autode üle värvimised kambris on jäänud ka alla 4k (ma pean ikkagi silmas värvimist ja värvi, loomulikut eeltööd selle raha eest ei saa)
#225tuleb värvalitega häid suhteid hoida ja värvid otse maaletoojalt muretseda
PS vesivärviga on kallim
PS vesivärviga on kallim