Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

janes wrote::lol: koos näitsikutega sobib ka viimane pilt jadasse ütleks ma (lisavad puuduva maskuliinsuse, no olgemausad). ::itpnt::
lahedad teksad on naistel :icon_shifty: ja mito piilub nii kelmikalt heledamates teksades neiu tagumiku alt välja.
aga mul on tunne et mitte viimane pilt ole see kes jadasse ei sobi :icon_crazy: go figure..

ts wrote::
milline ülaltoodud piltidest ei sobi jadasse?
Pool kõige alumist, see osa kus mito peal on, noh. Ekskjuusmii, aga mito on ikka fugly küll. Kusjuures, ta on lihsalt kole, aga mitte nii kole, et ta oleks vaimustavalt või isikupäraselt kole. Nii et kui mito alumise pildi pealt ära korjata, on hiilgav ja sobiv jada. Võite mind nüüd lüüa.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

spark wrote:
zakalwe wrote:Nii et kui mito alumise pildi pealt ära korjata, on hiilgav ja sobiv jada. Võite mind nüüd lüüa.
et võtaks MiTo ära, aga jätaks naised alles :wink:
Igzäktli.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

zakalwe wrote:
spark wrote:
zakalwe wrote:Nii et kui mito alumise pildi pealt ära korjata, on hiilgav ja sobiv jada. Võite mind nüüd lüüa.
et võtaks MiTo ära, aga jätaks naised alles :wink:
Igzäktli.
ma küll naisi ei võtaks. minuarust pole nad üldse ilusad. ::itpnt::