Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#245lahedad teksad on naistel :icon_shifty: ja mito piilub nii kelmikalt heledamates teksades neiu tagumiku alt välja.janes wrote:koos näitsikutega sobib ka viimane pilt jadasse ütleks ma (lisavad puuduva maskuliinsuse, no olgemausad). ::itpnt::
aga mul on tunne et mitte viimane pilt ole see kes jadasse ei sobi :icon_crazy: go figure..
#246Tegelt neid on kolm.. naisi ma mõtlen :icon_shifty: Üks on peidusees
155, 2x166, 159 ja 75?
#247http://www.mitojeans.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false;
#249Pool kõige alumist, see osa kus mito peal on, noh. Ekskjuusmii, aga mito on ikka fugly küll. Kusjuures, ta on lihsalt kole, aga mitte nii kole, et ta oleks vaimustavalt või isikupäraselt kole. Nii et kui mito alumise pildi pealt ära korjata, on hiilgav ja sobiv jada. Võite mind nüüd lüüa.ts wrote::
milline ülaltoodud piltidest ei sobi jadasse?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#250et võtaks MiTo ära, aga jätaks naised alleszakalwe wrote:Nii et kui mito alumise pildi pealt ära korjata, on hiilgav ja sobiv jada. Võite mind nüüd lüüa.

#251Naised võiks siis teistpidi seista ja demonstreerida oma ilusat ... Alfa embleemi
Oleks pildijada loomulik jätk. No disrespect ofc :icon_hi:

#252Igzäktli.spark wrote:et võtaks MiTo ära, aga jätaks naised alleszakalwe wrote:Nii et kui mito alumise pildi pealt ära korjata, on hiilgav ja sobiv jada. Võite mind nüüd lüüa.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#253Ma võtaks kõikspark wrote: et võtaks MiTo ära, aga jätaks naised alles
Ma pole valiv... :doublefu:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

#254ma küll naisi ei võtaks. minuarust pole nad üldse ilusad. ::itpnt::zakalwe wrote:Igzäktli.spark wrote:et võtaks MiTo ära, aga jätaks naised alleszakalwe wrote:Nii et kui mito alumise pildi pealt ära korjata, on hiilgav ja sobiv jada. Võite mind nüüd lüüa.
#255no ei ole võimalik :icon_crazy: :icon_problem: :icon_eh:alfanatico wrote:http://www.mitojeans.co.uk/
ma just mõtlesin et kust kaltsukast nad need teksad üles korjasid