Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#271Kas seda õli temp andurit saab siis ainult P.M-ist? Mis selle umbkaudne hind oli? Minu omal ka vaja ää vahetada see jublakas. 

155, 2x166, 159 ja 75?
Fair enough. On ilusamaid. Ja ilusamaid teksasid ka. Aga isegi kui seal oleks mu vanaema pilt peale teist insulti, oleks MiTo ikkagi pildil ainsana üleliigne.alfagirl wrote:ma küll naisi ei võtaks. minuarust pole nad üldse ilusad. ::itpnt::
ts wrote:muuseas-> mitte ükski sillajupp ei saa kesta vaid paar kuud![]()
kui kestab, siis on asi paigalduses või mingis teises jupis (näiteks välimise rooliotsa tapmine on ülilihtne siis kui sisemine läbi on- pukside puhul sama teemategelikult ka rullikute ja laagrite osas-> kui need just plastiliinist tehtud pole, siis on neil ikkagi õigetel töötingimustel oma tööiga... mille tihtipeale nullib ära vale paigaldus :banned: )
Ära hoia ennast tagasi vaid ütle ka siis tootja millest tuleks eemale hoidaKristop wrote:Usu või ära usu aga omal kogemus olemas 156 tagumiste õõtsadegats wrote:muuseas-> mitte ükski sillajupp ei saa kesta vaid paar kuud![]()
kui kestab, siis on asi paigalduses või mingis teises jupis (näiteks välimise rooliotsa tapmine on ülilihtne siis kui sisemine läbi on- pukside puhul sama teemategelikult ka rullikute ja laagrite osas-> kui need just plastiliinist tehtud pole, siis on neil ikkagi õigetel töötingimustel oma tööiga... mille tihtipeale nullib ära vale paigaldus :banned: )
täitsa absurdikas tglt justarfild wrote:2009 müüdi Venemaal 104 Alfa Romeot.
starfild wrote:Statistikaminutid.
2009 müüdi Venemaal 104 Alfa Romeot. Eestis müüdi 2009 aastal 9 Alfat, seega ainult 11,5 korda vähem kui venemaal.
Jeah, alfariigina oleme magusam küpsis!
:reading:
Slicer wrote:Küll need Alfad on seal üksikudmeele teeb kohe kurvaks...