Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

Leidsin norras gta orig veljed, uued

hinnaks 21336 eek,

Muidugi uusi velgi on vaja, hetkel allolevad natuke kandilised juba, aga .... :icon_censored:
Oleks et veel 18000 maksaksid, aga 21 on ikka liig, mis liig :mrgreen:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Ees on küll mõlemal pool juhtmed pooleks, jätkan need ära ja siis näeb kas abs kustub ära armatuuuris või mitte. kui mitte peab siis DIY diagnosti tegema ts õpetuse kohaselt. Avastasin, et dot4 oli ka alumise kriipsu ligi, kallasin täis eks näis kas käsika tuli ilmutab end veel või mitte. Loodan, et mitte.

Mõlemad märgid nii ees kui taga omadega suht otsas. Palju uued maksavad? Ainult esindusest saada? AR 156 sedaan.
Ja kuna uue velje raha see aasta napib siis oleks hea teada, mis oleks mõistlik suverehvi mõõt 15" orig velje peale.

:icon_hi:

205/60 vist oli originaalmõõt :icon_shifty:

märke saab peale esinduse veel veebipoodidest (maksavad väga palju) ning romulatest (maksavad väga palju)

küll aga siin kuskil oli õpetus märgi taastamisest (lausa videona :icon_think: )- ise kavatsen esialgu seda proovida :icon_shifty: kunagi suve poole

edit: esimene ei maksa suurt midagi- tagumist saab aga ainult koos lukukorpusega
Tegelikult ma olen normaalne....

Kus selle video leida võiks DIY temast?
Ja märkide umbkaudset hinda oskab öelda keegi? Või peaks esindusse kirja saatma, saaks hinna teada oleks orjentiir silme ees. Sõber läheb reedel saksa saab sealt siis ehk mõistlikuma hinnaga, aga samas jah ei pruugi jälle.

esimene oli miskit 300.- ringi, tagumine ainult märgina suurusjärk 700.- ja täiskomplekt vist veel rohkem (kahjuks ei mäleta- ehk oli 1000.- kanti)

video oli kuskil seal küll - ei suuda hetkel leida :oops:

Pilot Motors võiks mingi kevadise sillareguleerimise kampaania teha ja foorumlastele mingi ulmeliselt suure hinnaalanduse teha. :icon_wave: :icon_shifty: :icon_roll:
155, 2x166, 159 ja 75?

Jarmo wrote:Pilot Motors võiks mingi kevadise sillareguleerimise kampaania teha ja foorumlastele mingi ulmeliselt suure hinnaalanduse teha. :icon_wave: :icon_shifty: :icon_roll:
Fc... :oops:

võiks küll jah 8)

Jah, oleks tore. Sõitsin eile Saarele ja avastasin et autol midagi kolksub esisillas ja rool tahab paremale keerata vaikselt. Krdi kahtlane... kiiremas korras Pilotisse minema uue nädala alguses.... kui jõuan Saarelt tagasi :icon_crazy:

ts wrote:
Jarmo wrote:Pilot Motors võiks mingi kevadise sillareguleerimise kampaania teha ja foorumlastele mingi ulmeliselt suure hinnaalanduse teha. :icon_wave: :icon_shifty: :icon_roll:
Fc... :oops:

võiks küll jah 8)

noh :) me võime nii teha et kui vähemalt 5 autot kokku saate kes sillaregulli tahab tulla siis kõik osalised saavad soodukat -30% ja kui tuleb 10 autot kokku siis kõik saavad -50%

tavahind on 770.-

::itpnt::

hakkame regama, et 30 kokku saaks (kui 5 on -30% ja 10 on -50% siis 20 peaks olema... -70% :roll: ja 30 -100% )

mina olen esimene :captain: