Suvaline PLÄMA vol 2010

alfagirl wrote:vahelduseks ÕS'i tsiteerimisele räägin parem sellest mis Genfis ka head näidati.
nõhh, miks sellise teema suvalise pläma alla paned? ei oskaks otsidagi :)
aga kas ainult mina ei näe pilte või on mingi muu feil?

Suvaline PLÄMA vol 2010

Firefox ei näita tõesti pilte tekstis.
A mul tekkis kange tahtmine pesta seda ulmeautot pärast velgede ja tagumiku nägemist. :icon_wtf:
a.k.a Anthrax

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfanatico wrote:
alfagirl wrote:vahelduseks ÕS'i tsiteerimisele räägin parem sellest mis Genfis ka head näidati.
nõhh, miks sellise teema suvalise pläma alla paned? ei oskaks otsidagi :)
aga kas ainult mina ei näe pilte või on mingi muu feil?

tegin korda. väike kala oli lingiaadressis sees. nüüd peaks ilusti nägema :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfagirl wrote:tegin korda. väike kala oli lingiaadressis sees. nüüd peaks ilusti nägema :)
nüüd näha jah, thnx
brera mattvärv 8) 8) 8) super
must mees ja valge mito ka kämp :D

Suvaline PLÄMA vol 2010

E.T. wrote:Mitost kannataks üsna talutav spaider teha...
Ei,
kuni MiTo tagatuled imevad nii nagu nad imevad, ei saa tast kunagi midagi paremat kui Fiat Multipla...hmh, vabandust, fiat 127...ei, vabandust, fiat 500. Või midagi sama koledat igal juhul.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

zakalwe wrote:
E.T. wrote:Mitost kannataks üsna talutav spaider teha...
Ei,
kuni MiTo tagatuled imevad nii nagu nad imevad, ei saa tast kunagi midagi paremat kui Fiat Multipla...hmh, vabandust, fiat 127...ei, vabandust, fiat 500. Või midagi sama koledat igal juhul.

kamoon. multipla on ikka kõikide õuduste õuduste ema.
ja MiTo tagatuled ei ime üldse. nad näevad välja küll nagu keraamilise pliidi plaat soojendusastmel number 3. :grandpa:

Suvaline PLÄMA vol 2010

alfagirl wrote: kamoon. multipla on ikka kõikide õuduste õuduste ema.
Seda ma nagu algselt püüdsingi öelda, eks
alfagirl wrote: ja MiTo tagatuled ei ime üldse. nad näevad välja küll nagu keraamilise pliidi plaat soojendusastmel number 3. :grandpa:
Mhmh. MOTT.
Kuni keraamiline pliit ja mito on samal tasemel, pole mul isegi vaja tõestada, kui kole ta on.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Suvaline PLÄMA vol 2010

zakalwe wrote:Mhmh. MOTT.
Kuni keraamiline pliit ja mito on samal tasemel, pole mul isegi vaja tõestada, kui kole ta on.

mul on tunne et meist saavad head sõbrad :mrgreen: