mida kõike, sa oled pidanud lapsena üle elama :icon_clap:janes wrote:kunagi sai student lagunevast n-liidust esmakordselt välismaale ja kohe vuttvutt alfapoodi, aga no ei antud liisingut![]()
[ http://akamai.tehnokratt.net/pictures/a ... gato2b.jpg ]
Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#348:icon_thumbup:janes wrote:kunagi sai student lagunevast n-liidust esmakordselt välismaale ja kohe vuttvutt alfapoodi, aga no ei antud liisingut![]()
[ http://akamai.tehnokratt.net/pictures/a ... gato2b.jpg ]
ja milline valik veel taamal paistab

valge 164 ja 33 on QV-d :grandpa:
------------------------------------------------
aga 164 on tõepoolest ilus... sedaani, kupee ja cabriona ... aga universaal, katafalk ja kastikas nüüd küll suurt miskit väärt pole
ja mitu 164-a on veel ilusam
eriti jaapanist

Tegelikult ma olen normaalne....
#349Ilmselt siin jagunevad uuekooli ja vanakoolimehed.
Mina ühinen starfildiga.
Uuem 156 on way ilusam. 159 on vist kõige ilusam.
166 meeldib ka peale facelifti. Eelmine on vaid küljelt ja tagant vaadeldav.
SW kiiks on mul kõigiga- meeldib väga. :icon_roll:
Tegelt ma paluksin võtta sõna Lumanil.
Kui suur on vahe trackday rehvil ja tänavarõngal?

Mina ühinen starfildiga.
Tegelt ma paluksin võtta sõna Lumanil.
Kui suur on vahe trackday rehvil ja tänavarõngal?
a.k.a Anthrax
#350keegi võiks mulle reekida miks alfa rz/sz Hinnad nii kõrged on? Palju neid üldse tehti ja kas siis gtv ei olnud nii öelda siis järeltulija aga samas gtv hinnad väga masentavad.Üks ilusamaid masinaid minu arust maailmas
Ühesõnaga on mille poole kunagi püüelda.

#351katsun lihtsalt ja lühidalt- see on plastmassist kiire auto, mida tehti vähe ja selle taga on zagato= kallisflymadman wrote:keegi võiks mulle reekida miks alfa rz/sz Hinnad nii kõrged on? Palju neid üldse tehti ja kas siis gtv ei olnud nii öelda siis järeltulija aga samas gtv hinnad väga masentavad.Üks ilusamaid masinaid minu arust maailmasÜhesõnaga on mille poole kunagi püüelda.

auto on super tõesti, luban käsi südamel, et kui oma unistuste pillist ilma jään, siis lohtusauhinnaks toon SZi ära :icon_hi:
seniks aga üks suur OLEKS

detailidest räägib meil ikka ts, ei hakka mina seda peent faktivaldamise kunsti siin torkima

#352lisaks siia sellise lingi
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_SZ" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfa_Romeo_SZ" onclick="window.open(this.href);return false;
#353:icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:
/&¤%(&()/=)&(/%)/¤)(/&=/=(/=/&¤#)(/=¤(/"/¤=("/%#("&#=()!?
)(&&%(/&)= :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: )(/&/&¤%(%¤(%&
ma kirjutasin siia praegu kogu ES-30 ajaloo
ja nupulevajutusega arvuti lihtsalt ütles, et Connection lost
:icon_censored:
kirjutan selle ajaloonurgakesse uuesti :icon_censored:
/&¤%(&()/=)&(/%)/¤)(/&=/=(/=/&¤#)(/=¤(/"/¤=("/%#("&#=()!?
)(&&%(/&)= :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored: )(/&/&¤%(%¤(%&

ma kirjutasin siia praegu kogu ES-30 ajaloo
ja nupulevajutusega arvuti lihtsalt ütles, et Connection lost
:icon_censored:
kirjutan selle ajaloonurgakesse uuesti :icon_censored:
#354SW kiiksu osas on vist kõik päri-> 156/159 SW on ikka tase omaetteAnthrax wrote:Ilmselt siin jagunevad uuekooli ja vanakoolimehed.![]()
Mina ühinen starfildiga.
aga vana ja uue kooli erinevusest-> mind näiteks häirib, kui auto ei ole "voogav" ja seal on vähemalt üks detail, mis ei sobi (faceliftiga 156 tagatuled ülejäänud kerega näiteks; 159 sedaani puhul ei sobi ukselingid ja C piilar üldse kokku-> SW-l seda probleemi pole) FL 166-e nina on :icon_thumbup: aga vanaga võrreldes palju palju igavam (ja rool on FL 166-l suht :icon_sick: )
:grandpa: ju ma siis nii vana :butt:
#355Mina ühinen ka. Täiesti nõus ka SW osas. Aga mulle meeldib võist üle kõige see 'keskminekool'. Nt. 907 33 (okei, okei, ma oman ühte, eks ja krt, mulle tuli üldse ketserlik mõte ta valgeks värvida, kuna ta nigunii üle värvima peabts wrote:Anthrax wrote:Ilmselt siin jagunevad uuekooli ja vanakoolimehed.![]()
Mina ühinen starfildiga.

I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#356aa ... ja veel SZ / RZ -ist
http://home.planet.nl/~evdbeek/monster.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://home.planet.nl/~evdbeek/monster.html" onclick="window.open(this.href);return false;
#357Mõnikord tulen poest, üks käsi toidukompsust vinnas ja teine käsi vastaspoole taskust võtit otsimas... Ja jään teda kaugemalt piidlema. Isegi omavanuste vahel näeb välja nagu ajamasin kaugest minevikust :icon_problem:
Aga satub ta avarustesse maanteid noolima, mõnda õige tühja kohta, kus miski ega keski keskendumast ei sega
Siis märkan, kuidas ta sumedat valgust oma nurkade ja kantidega murrab. Miks iga joon just seal, kus ta on :icon_roll:
Paras leelo tuleb juba kokku, aga ehk on tas ka tilgake "kunsti kunsti pärast". Liiniautolik ja surelikule lubatav tilluke tilk muidugi. Aga siiski. Teiste mõtteid pätsates: it's not dramatic... not groundbreaking... not desperately pretty, ent miski ta juures ajab seest soojaks ja ajab judina üle turja
Leidub teisigi selliseid muidugi. Need vähesed tänapäevased, mis meeldiks, jäävad utoopilisse hinnaklassi. Ja vanadest, stiilis alfanatico, lahutavad nimnoshka vähemutoopilised summad 
Tuleb välja, et kerelt olen noor, aga hingelt vana tudi :icon_hi:
Aga satub ta avarustesse maanteid noolima, mõnda õige tühja kohta, kus miski ega keski keskendumast ei sega
Siis märkan, kuidas ta sumedat valgust oma nurkade ja kantidega murrab. Miks iga joon just seal, kus ta on :icon_roll:
Paras leelo tuleb juba kokku, aga ehk on tas ka tilgake "kunsti kunsti pärast". Liiniautolik ja surelikule lubatav tilluke tilk muidugi. Aga siiski. Teiste mõtteid pätsates: it's not dramatic... not groundbreaking... not desperately pretty, ent miski ta juures ajab seest soojaks ja ajab judina üle turja

Tuleb välja, et kerelt olen noor, aga hingelt vana tudi :icon_hi:
#358:icon_hi:
tegelikult disainiti 164 selliseks, et see annaks edasi pildi neljaukselisest Testarossast.
esimese hooga nagu ei paistagi, kuid kui minna mõttesse kunst kunsti pärast, siis :icon_shifty: no tegelikult ikka on küll
muuseas- mind tõmbab kah aegajalt luuleliseks, kui pargin nt w210 või audi C4 kõrvale või siis e39 või lugematu arvu sama ajastu jaapani sõidukite juurde
155-ga või ka 145-ga nii suurt erinevust sõiduki ja Auto kerekuju vahel märgata ei ole - need on lihtsalt puhta joonega ja silmapaistvad
tegelikult disainiti 164 selliseks, et see annaks edasi pildi neljaukselisest Testarossast.
esimese hooga nagu ei paistagi, kuid kui minna mõttesse kunst kunsti pärast, siis :icon_shifty: no tegelikult ikka on küll
muuseas- mind tõmbab kah aegajalt luuleliseks, kui pargin nt w210 või audi C4 kõrvale või siis e39 või lugematu arvu sama ajastu jaapani sõidukite juurde

155-ga või ka 145-ga nii suurt erinevust sõiduki ja Auto kerekuju vahel märgata ei ole - need on lihtsalt puhta joonega ja silmapaistvad
#359seda testarossa värki ma ei tahaks eriti uskuda, sest miks siis samale platvormile ehitatud lanciale pandi ferru mootor (väidetavalt vähemalt üks või kaks sellist liikus ka kunagi eestis, mis neist saanud on ei tea), aga üldiselt- hoolimatta sellest, et alfa oli selleks ajaks juba fiatis, suudeti SZ teha ka konkurent: lancia heyna (tõsi seda tehti vist alla 10tk-i)
kahju et tänapäeval suurfirmad enam pööblile "haigeid" autosid ei viitsi (loe: ei jaksa) toota, lisaks ülatoodutele meenub ka bmw üllitis samast ajast Z1 - mõttetud autod ongi lahedad
kahju et tänapäeval suurfirmad enam pööblile "haigeid" autosid ei viitsi (loe: ei jaksa) toota, lisaks ülatoodutele meenub ka bmw üllitis samast ajast Z1 - mõttetud autod ongi lahedad
#360lancia by ferrari
mmmm...
olen kah kuulnud ühest, mis siin liikus
164 QV oli võimsam
NING mis seal salata- pininfarinal pole kunagi olnud midagi kaasa rääkida mootorite osas :icon_hi: ei tasu unustada, et 164 disainiti siiski väljaspool AR-i
Lancia Hyena ei ole kunagi olnud SZ-i konkurent
nagu pole kunagi ka delta Integrale olnud 75 evo konkurent 

164 QV oli võimsam

Lancia Hyena ei ole kunagi olnud SZ-i konkurent