Küsiks siis targematelt kuidas toimub tulede kontroll süsteem?
Igasugu vedelike alarm tulukesed toimivad aga tuled? :icon_crazy:
Check paneli töö põhimõte?
#2tulede kontrolliks on eraldi plokk kaitsmekarbi kandis-> sisuliselt mõõdab see vooluahela sulgumist-> ehk siis signaal läheb välja ning kui seal mingi häre on (kaitse läbi , pirn läbi vms), siis saadetakse signaal paneeli, mis paneb õige asukohaga led-i põlema
kirjeldada on keerulisem, kui asi ise on
ehk siis kui Sul on vaid check paneel, mis on ise paigaldatud, siis ei saa see Sul tööle hakata
kuna lülitusplokk on puudu
skeemid ja asjad peaksid siit http://www.tvc.se/AR/Workshop_Manual/14 ... 0Panel.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; saama :icon_thumbup:

kirjeldada on keerulisem, kui asi ise on

ehk siis kui Sul on vaid check paneel, mis on ise paigaldatud, siis ei saa see Sul tööle hakata

skeemid ja asjad peaksid siit http://www.tvc.se/AR/Workshop_Manual/14 ... 0Panel.pdf" onclick="window.open(this.href);return false; saama :icon_thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....
#4:icon_roll:
sedasama... aga kellegi teisega
sedasama... aga kellegi teisega

#6::itpnt::
see asub... kaitsmekarbis - vt joonist
lk 13
see asub... kaitsmekarbis - vt joonist

#8:icon_hi:
Däääm...
juhul peale pikemat vaatlust nägin seal vaid ventika esimese kiiruse releed ning pean järeldama, et kogu check paneeli funktsioonid peaks olema integreeritud kaitsmekarpi
Üldiselt kontrollisin enda omal vaid kaitsmeploki ülaservast tulevaid pistikuid ja ei pööranud üldse tähelapenu sellele, millisest plokist see signaal pärit on.
seda optsiooni, et info võetakse otse kaitsmeplokist endast ei kaalunud üldse (aga näedsasiis)
ühesõnaga-> võtan kõik sõnad tagasi ning palun kontrollida, kas Sul on check paneeli taga neli pistikut?
kui jah, siis vaata üle, kas kaitsmeploki taga on ülaservas olevad pistikud ühendatud (need on pisi pisikeste pistikutega)
Kui see kõik on olemas, siis on mingi probleem kuskil vahepeal.
Kui kaitsmeplokis pistikuid ei ole aga check paneeli taga on, siis tuleks otsida armatuurist kaitsmeploki tagant üles teise otsa pistikuid
KUI aga ei ole kumbagi, siis tuleks leiutada juhtmed kaitsmeploki ning check paneeli vahele... (juhendi joonistan siis, kui on selge, et seda vaja on
)
veider, et kogu tuledetemaatika on kaitsmeplokki integreeritud
ning täiendavalt kaitsmata 
Däääm...

juhul peale pikemat vaatlust nägin seal vaid ventika esimese kiiruse releed ning pean järeldama, et kogu check paneeli funktsioonid peaks olema integreeritud kaitsmekarpi

Üldiselt kontrollisin enda omal vaid kaitsmeploki ülaservast tulevaid pistikuid ja ei pööranud üldse tähelapenu sellele, millisest plokist see signaal pärit on.

seda optsiooni, et info võetakse otse kaitsmeplokist endast ei kaalunud üldse (aga näedsasiis)
ühesõnaga-> võtan kõik sõnad tagasi ning palun kontrollida, kas Sul on check paneeli taga neli pistikut?
kui jah, siis vaata üle, kas kaitsmeploki taga on ülaservas olevad pistikud ühendatud (need on pisi pisikeste pistikutega)
Kui see kõik on olemas, siis on mingi probleem kuskil vahepeal.
Kui kaitsmeplokis pistikuid ei ole aga check paneeli taga on, siis tuleks otsida armatuurist kaitsmeploki tagant üles teise otsa pistikuid
KUI aga ei ole kumbagi, siis tuleks leiutada juhtmed kaitsmeploki ning check paneeli vahele... (juhendi joonistan siis, kui on selge, et seda vaja on

veider, et kogu tuledetemaatika on kaitsmeplokki integreeritud

#9Uurisin siis asia.tegelt on kaitsmeplokil lisa süvend kuhu käib lisa el.plokk mis kontrollib tulesi :icon_roll:
#10:icon_angel:tohoo wrote:Uurisin siis asia.tegelt on kaitsmeplokil lisa süvend kuhu käib lisa el.plokk mis kontrollib tulesi :icon_roll:
see suuremat sorti karbike ülaservas siis ikkagi on eraldi eemaldatav

aus olla, siis ma enda autol seda kangutama ei julgenud hakata