Alfa Romeo 156 2.0 T spark 114 kW - flymadman

Kurat täna lagunes põhjakatte laiali aga pole lugu,nagunii järgmine nädal keretöödesse ja siis tuleb teistsugune stange ette ja tuleb uus katte ja kinnitused ümberteha.vahepeal siis teinud ühe korraliku nahahoolduse istmetele ja niisama igasuguseid nippednäpped asju ostetud. Pikka peavalu valmistab ikkagi istme peatoed,niipalju kui lugesin inglismaa foorumist siis tuleb iste täiesti laiali lammutata et peatoed istme küljest lahti saada.Siis saab ka televiisorid sisse toppida :) ostsin ka Makkile vahpeal digipoksi ära ja nyyd vaatan et saaks ka arvuti ja interneti ehk sisse ehitada.Ostnud olen veel audio poole pealt 2000w muusikat :icon_cop: mõned võimud jne.Audiot hakkab siis kohe ehitama kui saan masina värvimisest kätte. Mürst peaks korralik tulema :lol:

Slicer wrote:Nii juba läheb :icon_thumbup: Ise paneksin sellise rooli veel, millel see "quick release" saad kergelt koju kaasa võtta :)
Ning kui õige rool on läinud siis on ka auto massi ring näiteks katki ja auto ei tee üldse piuksu.
Ega neid Alfasid nüüd nii hullult ka ei varastata, et iga õhtu rooli ja aku tuppa kaasa võtma peab.

E.T. wrote:KUULGE tulge maapeale, tegemist on autoga mille turuhinnad algavad 15 tuhandest eeksust - see peab ikka puruloll olema, kes sellist karpi hakkab varastama! Äärmisel juhul tehakse natuke lõbusõitu või siis roogitakse seest helitehnika jms kola välja millele saab kergelt küüned taha ajada...
No masina turuhind võib olla ka 2000 eeku, kuid see ei tähenda seda, et masinast pohhui on! :wink:
Või olen ma siis ainus erand, kes soovib, et kellegi võõras karvane käsi mu autoga lõbusõitu tegema ei lähe. :D
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Olgu see turuhind 20k või 120k, tõenäosus, et keegi su Alfat varastama tuleb, on sellegi poolest üliväike. Juhul kui sa selle auto maast laeni muusikat täis laod, siis suurima tõenäosusega varguse puhul viiakse sul lihtsalt see muusika minema, aga auto jäetakse sul alles vaatamata sellele, kas ta sul on kettidega maja külge aheldatud või mitte.
Tänapäeval näeb suht harva isegi rooliluku kasutamist, rääkimata siis sellest, et keegi viitsiks hakata igapäevaselt pedaalilukuga jändama, eriti veel automargi puhul, mida Eestis vist praktiliselt varastatud polegi.

::itpnt::

siinkohal teeks noka lahti ja ütleks, et ilma orig võtmeta on 156-e kadumise tõenäosus suht nullilähedane...

... küll aga helisüsteemi võiks viisakalt ära paigutada :roll: siis ei tohiks ka sellega probleemi tekkida (sisetunne ütleb, et professionaalne pikanäpuvärdjas suudab esimeste kõlarite järgi kogu auto helisüsteemist piisava pildi ette saada, et pagassi tungida)
Tegelikult ma olen normaalne....