Suvaline PLÄMA vol 2010
#151:icon_roll: noh, spider polegi veel kuusakoskis :icon_silent:  :icon_silent:  :icon_silent:

alfagirl wrote:ja lubas aprillis siiski järgi lennata. :icon_problem:

18.4 miljonit dollairt on korralik summa
  18.4 miljonit dollairt on korralik summa   ärimeestega suhelda
  ärimeestega suhelda
Itaalia suursaadik hakkab sellega sõitma.spark wrote:alfagirl wrote:ja lubas aprillis siiski järgi lennata. :icon_problem:
kas selle sinise ostsid itaalased?
kunagi oli üks sinise numbrimärgiga 156, neil seal saatkonna ees ...alfagirl wrote:Itaalia suursaadik hakkab sellega sõitma.spark wrote:alfagirl wrote:ja lubas aprillis siiski järgi lennata. :icon_problem:
kas selle sinise ostsid itaalased?
... ja te ei taha teada mis autoga nad enne sõitsid ...

kas sa arvad et saatkond muretseb selle pärast kust odavam onSlicer wrote:Jah, huvitab sama küsimus
Küsiks veel lisaks, et kuhu te täpselt uue Pilotiga kolite?

See tundus kuulutuse järgi tõeline kompu.
 See tundus kuulutuse järgi tõeline kompu.jaastarfild wrote:Selle ägeda Volvo saite kauba peale?See tundus kuulutuse järgi tõeline kompu.
 kosilasi oli METSIKULT..
 kosilasi oli METSIKULT..

Väga hea! Ise olen keskmises tornis- Krõõt oli vist nimeksalfagirl wrote:kas sa arvad et saatkond muretseb selle pärast kust odavam onSlicer wrote:Jah, huvitab sama küsimus
Küsiks veel lisaks, et kuhu te täpselt uue Pilotiga kolite?
Pilot kolib Tammsaare Ärikeskuse I korrusele - Andrese torni
seal saab hea olema
 - 6 korrusel
 - 6 korrusel 

Suhteliselt kindlapeale äri oleks müüa tummiste eelarvetega asutuste väga suure tõenäosusega õige läbisõiduga autosid soodsa hinnagaalfagirl wrote:äkki me peaks hoopis kasutatud volvode peale ümber orienteeruma..siis oleks vähemalt kõvasid müüginumbreid näidata
 . Ma usun, et müük õilmitseks. Hmmm....  :phonecall:   "Saatkond kuuleb? See autopark Teil seal, räägime..."
 . Ma usun, et müük õilmitseks. Hmmm....  :phonecall:   "Saatkond kuuleb? See autopark Teil seal, räägime..."