Maserati Quattroporte V8
...eee mis aastakäigu quattroportet silmas pead, kas viimast malli?

, eelmist, või üleeelmist?
...mase kohta ütlen ise niipalju, et olen selle margi tuline austaja(üllatus, üllatus eksole

) kuna need raisad on liiga kallid, siis on hetkel puhas alfajoon... quattro on muidugi täielik tase, eriti viimane sport GT seadistusega, aga siis sobib hinna poolest juba ka lihtsalt gransport tootevalikust

, võrreldes 3200-ga juba märksa parema dünaamikaga nagu öeldakse... aga millegipärast ma arvan, et sa vaatad midagi vanemat? ...biturbod on isegi liikunuid eestis vanemad kuubikud, aga eks nad üsna risud on olnud jne, üks korralik seitsmekümnendate quattro jäi silma siis kui oma vanakest alfat otsisin saksast... ühesõnaga, mase on tase, olenemata mis mudel, ghibli, merak või bora

... kogemus puudub, aga kunagi kindlasti... see hark on ikka vinge... mina ei karda midagi, mis puudutab ehitamist ja hooldamist, kuidagi ikka saab, mõtle mis auto!!!
varasemad quattrod on kõik suht soliidse joonega, noh ikkagi "neliuks" mitte kupee ja pintsakuga saab ka rooli onju...
Alfa 156 GTA (ja-ja)
no neid juba väga hea hinnaga saab ja valik "väga suur" ainuüksi mobiles eskole, krt see on jumalik auto, interjöör, superistmed, disainilaks on täiuslik, hinne ka täiesti ok tasemel kasutatul, aga see krdi esivedu 3,2 küljes... ah, sitta sest esiveost, hullult lahe auto tglt pole probleemi, kui rajal pole just, foori tagant viskab nagu linguga minema selleest... mulle meeldiks gta wagon hirmsalt, mõnus veoauto
Alfa GTV 3,0 sealt 80-ndate algusest.
Kas jutt käib GTV 6st? ...siis 2,5? ...või 3? ...enivei...see on nüüd küll vinku valik, neid jagatakse ju puhta muidu... puhtalt hasardist jälgin, kus mida müüki paisatakse ja aegajalt on tulnud ette väga väga heas korras asju, tõesti vähe maksavad, tagavedu ja puha ja ikkagi G-T-V raisk!

...ära seda nüüd küll ära too, las ma teen ikka ise selle ära eks

...ma siin kunagi rääkisin, et tahaks väikest gtv kollektsiooni luua, see oleks siis nagu kolmas
...sul on hea maitse, mis sa ikka uurid, too üks ära ja siis uurime kõik koos