Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

#392
minuarust see alfade sõiduomaduste ja kurvisõidu värk on paras :banned: , tavainimene nagunii ringraja peale ei roni ja ma ise ei kasuta kah 99% neid häid kurvisõiduomadusi ära. Ei ole suurt kasu headest kurvisõiduomadustest kui sa neid ei kasuta praktiliselt kunagi - parem on jah "noore punasega" valgusfooriall järsku vasakpööret teha, aga kas on vaja.

Küll aga ma pigem ei kasutaks ära seda, et tänu suurenenud külgkaldele ja parematele kurvisõiduomadustele ka seetõttu tuleneb suurem rehvide kulumine servades ( olenevalt kaldsest siis kas sise või välisservad ). Eelmine kurvisõidu regulatsioon sõi mu uute rehvide siseservad riideni paljaks 9000 km jooksul, samas rehvi keskosas oli muster mill või poolteist kulunud.

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

#394
spark kirjutas:
E.T. kirjutas:
spark kirjutas:ja iga uuea autoga anda ka raamat kaasa, see oleks ilus. (1000-sest tiraažist peaks aastakümneks jätkuma :twisted: )
no miski 110 aastat veab rahulikult välja, kui mitte rohkem... ehk peaks täiendavaid trükke ja parandusi vahepeal lisaks välja andma ?
:lol:
vast saab kiiremini, kui "lätlased" mõne aastapärast aru saavad, et promomisse on vaja panustada rohkem kui 10EUR-i müüdud auto kohta :twisted:
lätlased-šmätlased :icon_wtf:

aga raamatuteema kiidan igatepidi heaks. ja vein ongi liiga tavaline firmakink :) .. seega TS jõudu tööle ja ootan kannatamatult :book:

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

#395
:grandpa:

kui mul nüüd kunagi veel mingi moment aega tekib, eks siis alustan uuesti (laupäevase seisuga mul enam korralikult ja viisakalt sõitvat autot pole- seega prioriteet nr üks on auto liikuma saada) :icon_think:

:roll: huvitav, kui praegu luban, et ma ei kirjuta, siis äkki saab korda :mrgreen:

[müstiiiik :butt: 155 andis korraga alla juhiukse luku mootor, kliimapumba rullik ning udutuli- kui suure urina otsimise tulemusena selgus, et siiski ei ole tegemist millegi hullemaga, siis ... tuli udutuli tagasi :roll:
seega- kui luku mootori liikuma saab, siis ilmselt kaob hirmus urin kah ära :icon_think: muidu sõida nigu elektriautoga ]
Tegelikult ma olen normaalne....

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

#396
Sellisena http://www.auto24.ee/used/683661" onclick="window.open(this.href);return false; kujutaks ette oma re-entryt alfandusse. Kahjuks vaevalt seda 1:1'le mu pikassoga vahetaks keegi :) .

Ja Võru on ka selline koht, et sealt Pilotisse vedada et kontrollida, mitusada tuhat on maha keritud ja mitu pauku saanud, oleks vahva.

Oleks-teeks rubriik siin pühapäeval.

ps! Korralik vormel oli!

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

#400
Aga minu 33-l on teise auto klotsid, ette paremale pandud:D Hakkasid ükspäev kolisema kui augud lume alt välja tulid, võtsin lahti ja uurisin mis viga. Ei olnud seda ranti mis neid rummust piisavalt kaugel hoiaks. :icon_thumbup:
159 2.4 JTDm:
Pilt

Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

#405
Mõtlesin, et ütlen midagi meie kohalike AR ürituste kohta viimasel ajal, aga kustutasin ära ja ei ütle.

Eks sa foorumit jälgides saad ka ise aru, et ...... (üritustele on ilge soov tulla kõigil)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)