156 2,5l saaga

Mõtlesin sellest küll vähe uuemat. Aga siin paari vanema ja targemaga juttu ajades- oleks see Maserati suht ekstreem tegelt eestis- kes seda oskab hooldada. Samas aga ka Eestisse müüakse uusi Maseratisi, ületamatu ta vast pole. Aga olen ikkagi kaldumas sinna gta poole. St uueks hooajaks plaan ära tuua.

Seniks aga remondime mu 2,5l- seda lahjat :D masinat edasi. Rihma vahetusega peaks vast ju Pärnu fiat ka hakkama saama? Mootorit pole ju vaja laiali võtta? :D loodetavasti
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

156 2,5l saaga

Maserati Quattroporte V8

...eee mis aastakäigu quattroportet silmas pead, kas viimast malli? :shock: :shock: :shock: , eelmist, või üleeelmist? :)

...mase kohta ütlen ise niipalju, et olen selle margi tuline austaja(üllatus, üllatus eksole :wink: ) kuna need raisad on liiga kallid, siis on hetkel puhas alfajoon... quattro on muidugi täielik tase, eriti viimane sport GT seadistusega, aga siis sobib hinna poolest juba ka lihtsalt gransport tootevalikust :o , võrreldes 3200-ga juba märksa parema dünaamikaga nagu öeldakse... aga millegipärast ma arvan, et sa vaatad midagi vanemat? ...biturbod on isegi liikunuid eestis vanemad kuubikud, aga eks nad üsna risud on olnud jne, üks korralik seitsmekümnendate quattro jäi silma siis kui oma vanakest alfat otsisin saksast... ühesõnaga, mase on tase, olenemata mis mudel, ghibli, merak või bora 8)... kogemus puudub, aga kunagi kindlasti... see hark on ikka vinge... mina ei karda midagi, mis puudutab ehitamist ja hooldamist, kuidagi ikka saab, mõtle mis auto!!!

varasemad quattrod on kõik suht soliidse joonega, noh ikkagi "neliuks" mitte kupee ja pintsakuga saab ka rooli onju...

Alfa 156 GTA (ja-ja)

no neid juba väga hea hinnaga saab ja valik "väga suur" ainuüksi mobiles eskole, krt see on jumalik auto, interjöör, superistmed, disainilaks on täiuslik, hinne ka täiesti ok tasemel kasutatul, aga see krdi esivedu 3,2 küljes... ah, sitta sest esiveost, hullult lahe auto tglt pole probleemi, kui rajal pole just, foori tagant viskab nagu linguga minema selleest... mulle meeldiks gta wagon hirmsalt, mõnus veoauto :)

Alfa GTV 3,0 sealt 80-ndate algusest.

Kas jutt käib GTV 6st? ...siis 2,5? ...või 3? ...enivei...see on nüüd küll vinku valik, neid jagatakse ju puhta muidu... puhtalt hasardist jälgin, kus mida müüki paisatakse ja aegajalt on tulnud ette väga väga heas korras asju, tõesti vähe maksavad, tagavedu ja puha ja ikkagi G-T-V raisk! 8) 8) 8) ...ära seda nüüd küll ära too, las ma teen ikka ise selle ära eks :lol: ...ma siin kunagi rääkisin, et tahaks väikest gtv kollektsiooni luua, see oleks siis nagu kolmas

...sul on hea maitse, mis sa ikka uurid, too üks ära ja siis uurime kõik koos :lol:

156 2,5l saaga

To alfanautico- peame natuke veel ootama, selline uue aasta kingitus.

Mul naabrimehe vend veab saksast ehitustehnikat, lasen tal seal hakata masinaid läbi helistama ja vaatama. Ei usu, et kohe esimesega joppab, st ei osta ju uut.

156 2,5l saaga

...ah see quattro, aihh, magus, selle tagarattakoopa disaini nimi on "eat my dust" :lol: ...et siis see eelmine kvatro:wink: ...mase on mase väga sheff automobiil 8)

...edu otsinguil, see on hull keemia, eriti kui otsid itaalia unistust ja veelenam kui maset või alfat, selgeltnägija abi tuleb kasuks :lol:

...nagu "oma topikus" maininud olen läks mul aastaid ja kogu tõde selgub ikka siis kui mootor laiali ja värv maas :lol:

...gta vaguun, ten points

...elu ärevaimad ajad on auto selekteerimine, tahan kaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:

156 2,5l saaga

alfanatico wrote: ...elu ärevaimad ajad on auto selekteerimine, tahan kaaaaaaaaa :cry: :cry: :cry:

Aga palun, vali välja :D, pärast kui mingi jama siis vähemalt tean kelle poole pöörduda :D

156 2,5l saaga

bnd wrote:Mõtlesin sellest küll vähe uuemat. Aga siin paari vanema ja targemaga juttu ajades- oleks see Maserati suht ekstreem tegelt eestis- kes seda oskab hooldada. Samas aga ka Eestisse müüakse uusi Maseratisi, ületamatu ta vast pole. Aga olen ikkagi kaldumas sinna gta poole. St uueks hooajaks plaan ära tuua.

muuseas sinu antud lingil olevadi maseratisid liigub estoonias ikka tükki paar lausa :D aga et oleks siis BT V8 by ferrari :lol:

remondist:

auto on auto :!:

tegelikult siis asi selles, et kõik jupid, mis kuluvad on vahetatavad-> kuna tol ajastul oli Maserati juba Alfaga ühe mütsi all, siis ei üllataks, kui teatud jupindus õnnestub alfalt 1:1-le ringi visata; pritse pärineb marellilt (lanciad, pegotid jms...)

p.s. sellest valikust ise ostaks siiski GTA :wink:
Tegelikult ma olen normaalne....

156 2,5l saaga

Seniks kuni tublid tuttavad minu eest masina otsimisega tegelevad, tuleb ikka sõita selle lahja ( :D ) 2,5 alfaga.

Nimelt ükspäev lihtsalt kadus masinal tühikäik- nuta või naera, nii kui jala pedaalilt võtsin, hakkasid pöörded 0-1500 kõikuma, lõpetuseks suri vabsee välja.

#%¤&=¤% ütlen ma.

Siis aga meenus üks pisiasi- nimelt olin just praktiliselt kuiva paaki võtnud 62l 98-t Uno-X tanklast, ja seoses sellega meenus paari kuu tagune Tallinnas käik, kui sai ka võetud Unost kütust- siis oli Tlna vahel ikka päris lõbus- starter ja parema jalaga mängimine.

Suure ärevusega sõitsin need liitrid maha kiiremini kui eales varem, igatahes 1,5 päeva ja läind ta oligi. Ja nüüd uuesti tanklasse ja nüüd Statoil, kust tgelt alati ostan ja viga kadunud.

Kus kurat on loogika- mõlemad 98, ühel uhkem lisand sees kui teisel, aga ühega masin ei tööta. Aga samas vastab müüdav kütus kõikidele normidele :?:

156 2,5l saaga

hmm, ise lasin eelmise wagoniga kõik aastad ainult uno x peal, polnd nagu midagi märgata, et jama, aga umbes 3aastat sõitnud viskas mootori tulukese põlema ekraanil ja auseri kampjuuter ütles, et liiga rammus kütusesegu vms... noh on selle elektroonikaga alfal nagu on aga see nali hakkas korduma ja jäigi korduma, samas sõiduomadustele nagu ei hakand, krt seda teab, hetkel põrutan oma alfadega statoili 98ga ainult ja pole veel kobisend ükski pill... huvitav kas uno x on peale alexelaga liitumist "kvaliteeti tõstnud" vä :roll:

...igaljuhul ootame siis pikisilmi su gtad või quattroportet, lõpeb see jama ükskord ära :D ...iseasi mis sa selle olemasoleva lahja kahekomaviiesega teed? :lol: