AR 156 GTA, bnd

Kui Huvi siis annan sulle ühe hea mehe numbri,Mõlemal alfal kõik tööd peale rihmavaheduste ,Väga Korralikult ja väga soodsa hinnaga ära teinud.Muidugi tal on pidevalt korralik tööjärk ees aga ühendust ennem võtta siis pole probleemi.alfa manualid ka Kõik arvutis olemas. :)

AR 156 GTA, bnd

Aga miks nii kaua? 4 kuud!!! :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked: :icon_shocked:

AR 156 GTA, bnd

Loe Kui Irooniaga Öeldut.ise arvangi et Pooled Ar rihma vahetused on sunnitud tegema koos Kaaneremondiga,kuna inimesed ei vaheta õigeaegselt oma rihmasi.

AR 156 GTA, bnd

::itpnt::

bnd probleem ei olnud mitte valel ajal rihma vahetamata jätmine :grandpa: vaid ültemata õnnetu juhus, kui rihmavahetusega pandi vähe nihu ning auto pärast mõne kilomeetri läbimist 4 kuud seisis ja ootas klappe :icon_angel:
Tegelikult ma olen normaalne....

AR 156 GTA, bnd

bnd wrote:Otsime praegu uusi esitulede pirne (xenon)
mis IMEPIRNID seal siis käivad sinu arust, et neid OTSIMA peab ?

http://www.pilotkamotors.ee" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=197949" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autoladu.ee/xenon/4532" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.auto24.ee/products/detail_pr ... ?id=184827" onclick="window.open(this.href);return false;

jne

ja kojamehed... :icon_shocked:

NOH ole siis mõnus ikka edasi eks ning pane jõulupilte ka võimalusel!
:icon_roll:

AR 156 GTA, bnd

Kahjuks tuleb otsida

need 175eek pirnid on läbi proovitud tuttavatel, erinevatel pirnidel on erinev toon ja valgustugevus- ei soovi selliseid. Ei tea muidugi tootja nime, aga iseloomustas sõna "hiinakas". Aga nohh, rahustuseks võin öelda, et otsimine on lõpetatud.
Lisaks, paljud võivad reklaamida, et selline hind ja bla-bla. Helistad, et tahan ja saad vastuseks- väikse läbimüügi tõttu laos ei hoia, tellime ja saad nädala pärast.

Kojamehega sama lugu, "kõverat" kõrvalistujapoolset kojameest naljalt letist ei võta.

Aga, mis vahet sel on, auto seisab kodus ja ma ise kaugel eemal, või täitsa rahulikult maile saata ja helistada, et kui tagasi kodus, siis tean, kuhu minna ja kust mida saab.

Kahjuks jõulupilte enam ei saa, pigem juba märtsijäneseid.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

AR 156 GTA, bnd

bnd wrote:Kahjuks jõulupilte enam ei saa, pigem juba märtsijäneseid.
:icon_roll: ohh, aiapäkapiku ja märtsijänksi bättl naabritega on ka lubav, jaga kui on :P :icon_thumbup:

AR 156 GTA, bnd

Külastasin eile koduvabariigi pealinna

Kuna värin iga pidurdamisega läks aina hullemaks, tuli midagi ette võtta. Eelnev nädalavahetus olin esipidurid juba laiali lõhkunud- üllatavalt lihtne :icon_shocked: Puhastasin klotsid ja sadulad ära, kuna klotsid olid oma pesas kinni jäänud ja pidur toimis ainult u 50%, pool kettast oli roostes. Peale puhastust sai kogu ketta taas läikima, aga värinat teatavasti puhastamisega ära ei saa.
Läksid kettad treimisse- tulemus? harjumatu :icon_thumbup: , varem linnas ei saanudki eriti aru, väike jõnks oli sees, aga maanteel äkilisemalt pidurdades tahtis rooli käest visata- nüüd sellist tunnet enam pole.
Mis aga veel üllatas, oli klotside hind. Kui vaadata kataloodist gta-le siis hind päris "hea" , otsisime aga mõõtude järgi klotsi, äkki sobib midagi veel. Ja oh üllatust, veel 2 autol on sama klots, aga teine kood karbil ja see tähendab, et hind oli 3x !!!!!!!!! :icon_shocked: :icon_censored: odavam.

Nüüd jälle hea sõita :D

AR 156 GTA, bnd

martmann164 wrote:kui saad, äkki jagad kettatreija kontakti. oleks ka tööd pakkuda. tänan
Sama siin.

AR 156 GTA, bnd

Kui tahate treida siis 300.- komplekt, ise ei soovita kuna tõmbavad mingi aja jooksul uuesti kõveraks.
Treimise koht ainult 40 km tallinast eemal tartu suunas.

AR 156 GTA, bnd

Mina viisin Ranno kätte, tema viis edasi ühte töökotta, mis pole kaugel nende juurest.
Komplekti treimine oli küll tiba kallim, kui siin mainitud. Lisaboonusena lasti alustuseks kettad vist liivapritsiga üle, rooste minema.

Eks näeb, kaua vibratsioonivaba pidurdamine kestab.

AR 156 GTA, bnd

Ranno juurest mitte kaugel asub audihooldus.ee töökoda, kes piduriketta treimise teenust korduvalt on agressiivselt välja reklaaminud.

Siiski mina isiklikult eelistaks uut ketast treimisele, ketas kõverdub peamiselt struktuurivea tõttu, mis treimisega ei kao kuskile vaid avaldub suure tõenäosusega peagi uuesti.