Suvaline PLÄMA vol 2010

seik läti leedu piirilt aastaid tagasi, läksin oma esimese vagooniga leetu, ei leidnud kerenumbrit alguses piirivalvejorss ja pahandas "italjansskoje tshuuda naahui" ja siis avastas, et autol pole EST klepsu, ei lasknud üle, raha ka ei tahtnud, errrrrrrrrrrrrrrrrrrriline m*** oli... küsimuse peale, et kuskohast ma selle klepsu võtan irvitasid, et "sõida siit tagasi umbes 15 km, seal on üks tankla... aga seal ei müüda neid klepse" balti kett mai ääss :icon_clap: ...lõpuks mingi eesti veokamehe käest sai kleebari

Suvaline PLÄMA vol 2010

Sai ka paar nädalat tagasi öösel Leedust tuldud. Sõber roolis, mina tagaistmel... tööpäevaks valmistumas. Silm tuli lahti sellepeale kui Läti kits nõudis 20 lat ili 50 euro. But we had only kroons. Ja siis alles ütles miks kinni pidas. Kuna raha talle anda polnud, läks vormistama kuid juhil Lätis rikkumisi polnud ja pääsesime puhtalt. Küll aga seal oodates tegi üks rekka kiirpeatuse ehk tuli sealt 20 latti.
Leedus sõitsin minagi paar korda linnupuurist +30-40 mööda aga ei paistnud nad reageerivat.

Suvaline PLÄMA vol 2010

kas keegi teab kedagi, kes enamuse ajast sõidab lubatud normide piires. Saabifoorumist tundub et 110 on saabimeestele keskmine taks ja 130 veel normaalne ( maantepeal 90 alas)

Ise ma sõidan enamus aega alla 100, nii 93-94 reaalset ( spido järgi nõks alla saja ) - peab vist hakkama mõtlema pensionile mineku peale. Vahest harva muidugi kuskil sirgepeal meelega vajutan 130-140 korraks (nii kuni minut )

Suvaline PLÄMA vol 2010

Ma siin vahepeal üritasin normi piires sõita, siis kui need uued karistuse määrad vastu võeti aga ei kukkunud see mul hästi välja.

Suvaline PLÄMA vol 2010

segusilm wrote:kas keegi teab kedagi, kes enamuse ajast sõidab lubatud normide piires. Saabifoorumist tundub et 110 on saabimeestele keskmine taks ja 130 veel normaalne ( maantepeal 90 alas)
Kuskohast sa selle välja lugesid? See, et see kiirus kipub möödasõidul väga kähku saabuma, ei loe..:D
Eesti Saabiklubi ja foorum

Suvaline PLÄMA vol 2010

cyberile '' -- no igasugu kütusekulu teemad annavad piisavalt aimu sellest, eks oled ise kah neid lugenud, trassikulu mainitakse ikka tavaliselt 110 juures.

Suvaline PLÄMA vol 2010

segusilm wrote:cyberile '' -- no igasugu kütusekulu teemad annavad piisavalt aimu sellest, eks oled ise kah neid lugenud, trassikulu mainitakse ikka tavaliselt 110 juures.
normaalne ju :wink:
vaata või auto amtlikke küttekulu nr. 90, 120 ja linn

ma cruisin maanteel tavaliselt 3000rpm-iga seier nõksa üle 100km/h (kuskil 102...103) mis ametlikult mõõtes on näidanud alla 97 sest sähvimisi pole ette tulnud :twisted:
Seitsekümmend Viis

Suvaline PLÄMA vol 2010

Tulin ise jälle reisult slovakkia-eesti,sai see kord siis läti mente toetatud 25euriga.Kuna hakkas soituma et ajab mul järelkäru kaalule jne.Kaal muidugi ka oli üle. Muidu se kord oli väga,väga imelik,terve teepeale ei töötanud ükski linnupuur.

Suvaline PLÄMA vol 2010

Ma naeratasin nädal tagasi Sorsele-s (P-Rootsi) kaamerasse. Ei tea kas rootsist eestisse ka pilt tuleb. Krt, ehmatavad öösel oma välklambiga :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Suvaline PLÄMA vol 2010

bnd wrote:Ma naeratasin nädal tagasi Sorsele-s (P-Rootsi) kaamerasse. Ei tea kas rootsist eestisse ka pilt tuleb. Krt, ehmatavad öösel oma välklambiga :D
:icon_cop: :icon_clap: vääga hea
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia

Suvaline PLÄMA vol 2010

Pintsaklipslased on hakanud Alfasid ostma või? Ükski mats enam ei viska käppa püsti linna vahel :? Pole vist foorumlased, mingid vonnabid. :icon_problem:

Suvaline PLÄMA vol 2010

ErikT wrote:Pintsaklipslased on hakanud Alfasid ostma või? Ükski mats enam ei viska käppa püsti linna vahel :? Pole vist foorumlased, mingid vonnabid. :icon_problem:
ära räägi jah.. keegi on neid hulgim importinud.. miskid BCJ ja BCK numbrimärkidega kahtlased Alfad sõidavad ringi.. olen isegi märganud :icon_problem:

Suvaline PLÄMA vol 2010

ErikT wrote:Pintsaklipslased on hakanud Alfasid ostma või? Ükski mats enam ei viska käppa püsti linna vahel :? Pole vist foorumlased, mingid vonnabid. :icon_problem:
Eks nii surid dinosaurused ka välja. :sherlock: Peaasi on meil Alfasaurustel kokku hoida ja endiselt viisakas edasi olla
Anna lollile alfa ja teeb sellest saia