Varuosapoed Tallinnas ja Tartus

Soovitage nüüd kiirelt Tartust mõnda poodi või lammarit, kust suure tõenäosusega Alfa vidinaid saab. Nipet näpet pampri tüübleid, kruvisid, kliima torusid, jahutusradika lõdvikuid, radikavendi elektripistikuid jmt. Tartuga selline kiire värk sellepärast, et igapäev seal ei kola ja tuttaval juhtus täna just sõit sinna, et saaks äkki läbi astuda ja midagi küsida.

Tallinnas asun ise... Esinduspoed leian ehk üles ka, aga mõned muud poed, millised pole ametlikud juppide edasimüüjad, on raskemini leitavad... pisut abi oleks hea...

vedruseib wrote:Soovitage nüüd kiirelt Tartust mõnda poodi või lammarit, kust suure tõenäosusega Alfa vidinaid saab. Nipet näpet pampri tüübleid, kruvisid, kliima torusid, jahutusradika lõdvikuid, radikavendi elektripistikuid jmt. Tartuga selline kiire värk sellepärast, et igapäev seal ei kola ja tuttaval juhtus täna just sõit sinna, et saaks äkki läbi astuda ja midagi küsida.

Tallinnas asun ise... Esinduspoed leian ehk üles ka, aga mõned muud poed, millised pole ametlikud juppide edasimüüjad, on raskemini leitavad... pisut abi oleks hea...

:? mainiks ehk millise Alfaga tegu või midagi :?
Tegelikult ma olen normaalne....

tüüblid-kruvid on saadaval kõikjal-> pead vaid vana kaasa võtma; enamvähem sama kehtib ka lõdvikute ja torude kohta; pistikud tehakse reeglina ise vahetades mõlemad pooled laiatarbekauba vastu välja...

kuna anduritel kipuvad plaatliited olema, siis pole isegi mõlemat poolt vaja torkida

Proovi Tartust Jaanot 58357552. Käisin eelmine nädal tema juures ja sain auto korda... jäin u 30 kiloga tänu temale plussi

ühest selespiidi teemast-> mälu järgi olla sealkandis mitumitu 156 õuel varuosadeks

Esipampri tüüblid mingi 61EEK/tk Fakto Autos. Need pisut spetsimad, kui lihtsalt ümmargused tüüblid. Sellised kandilised...

Mootori ülemine kinnitus öeldi 820.- krt... natuke harjumatu on Civicu pealt minna sellise eksoodi peale... Civicule saaks sarnase jupi mingi 200.- eest juba :D

SlavoZ wrote:Kust võiks Tartus otsida alfa 16" ilukilpe? Üks läks täna peale kummi vahetust enda teed rändama...

alfa omi: mitte kuskilt, ma käisin ka ringi, tõsi, väiksemate otsingul.

Ilma alfa kirjadeta: autopoest (sepas, autoringis, automaailmas, noh, seal võru tänava otsas) jnejne. Võib ka mingitest tuuningupoodidest uurida (nt teguris on üks)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

idee: aga ostke ilma alfakirjadeta... sellised, millel keskel tühi siledam pind. Mõõtke ära, kui suur on sile pind keskel või kui suurt logo tahad keskele ja laske mõnes reklaamifirmas lõigata kleepsust... Kui tahta püsivamat, siis võib veel läbipaistva kilega logo üle kleepida või siis lakkida lihtsalt. <- raudselt odavam variant, kui Faktost ja ei usu, et sitem. Minu esivanem tegeleb reklaamide jmt lõikamise ja kleepimisega. Samuti võib ju trükkida... veel on olemas tänapäeval väga kvaliteetsed tindiprinterid, mis veekindlad... kleeps siiski püsivam ilmselt. Ja lõppkokkuvõttes ei peagi pöörduma reklaamitootjate poole, saab ju ise tavalise laserprinteriga välja lasta zhabloon ja zhilettnoaga välja lõigata selle järgi. (see jutt, kui logo kilbil on oluline)