Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

mrt wrote:
E.T. wrote:Märksa turvalisem viis Alfa koogiks sõitmiseks.
http://www.youtube.com/watch?v=Pkk3pmfa4vU&NR=1

NB! Pöörame tähelepanu kuidas 156 ukseraam paigast nihkub - brrrr... sama asja on täheldatud ka 147 puhul. 159 on juba tummisema ehitusega!
Tahaks teada mis kiirus oli selle testi ajal, turvatunne kadus täitsa seda videot vaadates
Euro NCAP teste tehakse kiiruselt 64 km/h, aga ma pole kindel, et see Euro NCAP test oli, sest nende kodulehel Alfa 156 kohta infot pole.
http://www.euroncap.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Aga eks ta ilmselt mingil sarnasel kiirusel tehtud on.

159 ja mito teeks mõlemad 6 tärni :mrgreen:

aga 156 kohta- tegemist on jätkuvalt ju vana põhjaga (ehk siis nõuded aastast 1988)- minu teada ncap tõstis taset 1998 (ehk siis 156 testiks liiga hilja) ning FL peaks paremini vastu pidama.

Video enda ajalugu on teadmata ... kahtlustaks, et see on mingi tehase testfaasi video (ei ncap ega ka adac pole 156-t kunagi testinud)

küll aga nii 156 kui 147 said omale külglaksu leevendamiseks ustesse talad (suht massiivsed), mis "otse seina" puhul toimivad ühtlasi "ukseavajatena" (ei tasuks siiski unustada, et turvalisusele hakati väga tõsist tähelepanu pöörama alles sajandivahetuse paiku- tasub vaadata kuidas käituvad teised sama aja sõidukid)- tegelikult muidugi vaadates 147 tulemusi ning need 156-le taandada, siis ei ole asi nii hull (vähemalt ei paisku juhi pea ukse vahele :mrgreen: )
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote: tegelikult muidugi vaadates 147 tulemusi ning need 156-le taandada, siis ei ole asi nii hull (vähemalt ei paisku juhi pea ukse vahele :mrgreen: )

No näiteks 1998 honda civic sai ainult 2 ja pool tärni 18 punnise tulemusega 147 21 punni vastu. 98' Corolla mis meil ka ikka väga hästi kaubaks läks sai 23 punkti.

Meenutagem siinkohal siis võrdluseks tõesti Brilliance'i 2007 ühe tärni tulemust :D
Image
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Mulle meeldib kuidas dr TS igast "junnist", mis alfa logoga kunagi kaunistatud on oskab võluda välja üsna "apetiitse saiakese" (isegi kui maitseained mida selleks kasutatakse algul Silmale harjumatud või suisa naeruväärsed tunduvad / taustsüsteemi naeruvääristamine ntx).

NB! Pilot võiks natuke panustada oma kõige tulihingelisemasse toetajasse - TS-le mingi kaasaegse alfa kasutusõigus ntx vms...

:icon_clap:

kui juba testidele läks, siis :roll: mul on kaks lemmikut

üks on see':

http://www.youtube.com/watch?v=qjadCOci ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

ja teine see

http://www.youtube.com/watch?v=l7eI4vvlupY" onclick="window.open(this.href);return false;

:D
E.T. wrote:Mulle meeldib kuidas dr TS igast "junnist", mis alfa logoga kunagi kaunistatud on oskab võluda välja üsna "apetiitse saiakese" (isegi kui maitseained mida selleks kasutatakse algul Silmale harjumatud või suisa naeruväärsed tunduvad / taustsüsteemi naeruvääristamine ntx).
:lol:

:butt:
Tegelikult ma olen normaalne....

Selline küsimus ,et kas tagasilla pukse eraldi ka kusagilt saab ,või peab terve õõtsa välja vahetama? Läbi on siis tagasillal ühelt pool see suur puks mis kinnitub sillatala külge. Poest käisin juba küsimas ,aga seal öeldi ,et tagasilla detaile ei ole 166-le üldse saada. Teab keegi kas äkki see puks ühtib mõne teise automargi omaga?

mul on kah powerflexid pandud TRK's, eks raha pead ikka omajagu välja käima, nagunii on mõni muu pudin seal kah paigast ära ja silla reguleerimine kah otsa ( mul oli vaja veel kaks korda reguleerida silda- pukside sissetöötamise järel uuesti, aga sai paika)

On kellegil kogemust sellise kauplusega nagu Autoasi? Käisin täna Maamessil ja seal nad väitsid ,et nende kaudu Alfale kõik osad saadaval. Ka polüuretaanpuksid ,mitte küll Powerflexi omad. Kas tasub proovimist?