Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

Võtkem näiteks Tartu

Kus ja kuidas elate.......Tartu Alfad?

Veetsin kolm päeva järjest selles jõelinnas, mis on mu Tartus viibimise max kestvusrekord ja see liinake muutus iga päevaga järjest sümpaatsemaks. Kuid Alfasid on tänavapildis veits nagu vähevõitu - ma ei tea kas olen alfapime või, aga nägin kolme päeva jooksul vaid ühte proteopunast 155-e. Seda vähemalt igal päeval kolmest, kuid see on väike lohutus.

Ja see kaubamajade-tasku-turu vaheline ristmik (nüüd pöördun Tartu Linnaplaneerimisosakonna poole mitte enam kui Alfapede vaid kui titevangerdajast jalakäija, kes soovib kesklinnast jõe äärde saada) on absoluutne ning ülim liiklus-ja autopedede maailmavaate ülistuslauluna asfalti ja betooni valatud monstrum, milest kogu inimlik mõõde välja roogitud. Sellist ei ole isegi läbinisti autostunud pealinnas (peale võibolla kaubamaja-virukeskuse-EKA ristmiku). Mulle neil päevil nii armsaks saanud Emajõgi on sel ristmikul linnast kui mootorsaega ära lõigatud. Mis toimub? See on ju Tartu, mitte Peterburi, veel vähem NY. PROTEST!!!!

Aga jah Alfadega on sealt jälle muidugi mõnus läbi kimada...

jaan wrote:Veetsin kolm päeva järjest selles jõelinnas, mis on mu Tartus viibimise max kestvusrekord ja see liinake muutus iga päevaga järjest sümpaatsemaks.
Jaan,

Kas sa ei karda, et saad oma laste emalt pasunasse, kui nii avalikult teist naist nimega Liina ülistad?
Miks kirjutad isikunime väiketähega, sa emaleeke ihaleja ja sõnasepp?

Lugupidamise ja kerge nükkega,
exAlfist

See emakeele ihaleja armastab juhtumisi ka murdesõnu, näiteks Tartu kandi omi. Vaatan et oled lisaks moderaatori ametile võtnud enda kanda ka keeletoimetaja raske töö.

Ja seda kõike omast vabast ajast ja teiste hüvanguks, nagu juba harjumuseks saanud :P

Jaan see copy-pase jutt on su lõikelaual keerelnud neljapäevast saadik (teadaolevalt), siia potsatas alfateemalise lisalausega, pane parem Bello kava kokku ja tõsta kutse avalikult üles...

Tuult purjedesse,
-e-

E.T. wrote:administraatorina PALUN M.A. teema tekitada koos eripakkumiste jms http://www.alfaromeoforum.info/viewforum.php?f=4" onclick="window.open(this.href);return false;
KUI just M.A. ei deklareeri end SUVALISE PLÄMANA !

TS aktiivse inimesena võib ka ohjad oma kätte haarata ja splittida teema, ning siia jätta vastava viite M.A. inimeste jaoks!
:icon_shifty: ei märganudki, et jälle pläma alla jõudis :oops:

teema igatahes siin: http://www.alfaromeoforum.info/viewtopic.php?f=4&t=4083" onclick="window.open(this.href);return false;
Tegelikult ma olen normaalne....

:icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf:

vaatasin kalendrisse ja keegi on suure kolimisega :mrgreen: hinnapäringu ära kaotanud vist :icon_angel:

:icon_think: või siis on kolimise käigus jäänud tähelepanuta kodulehe päringud :?
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote::icon_wtf: :icon_wtf: :icon_wtf:

vaatasin kalendrisse ja keegi on suure kolimisega :mrgreen: hinnapäringu ära kaotanud vist :icon_angel:

:icon_think: või siis on kolimise käigus jäänud tähelepanuta kodulehe päringud :?

ahmiskuskes? :icon_eh:
palun miljon vabandust -väga võimalik.
vahetasime ka arvuteid ja outlook sikutas kõik info ja teeninduse meilid ainult ühte arvutisse ja osad neist teenindusjuhile ei jõudnud.
praeguseks on kõik korras ja töötab ilusti.
kohe homme vaatame üle kas keegi jäi kahe Silma vahele :icon_angel: