Alfa 147 Selespeed

Probleem siis loomulikult selespeediga:). Põhiline asi, mida ta teeb või õigemini ei tee on see, et kolmas käik ei lähe sisse. Varem ta tegi veel sellist trikki, et keset sõitu hakkab äkitselt auto piiksuma ja näitab et tagurpidikäik on sees. On juhtunud veel ka nii, et näitab 4ndat käiku, kuid on sees teine käik..ja kolmanda sai sisse alles siis, kui võtsid ühe käigu alla:D. Aga põhiline on ikkagi see, et kolmas käik lhtsalt ei lähe sisse. Ja piiksub koguaeg ja näitab, et selespeed system failure.

Teenindusest õeldi, et kasti elektroonika on vaja välja vahetada(maksma läheks see 30000). Kuid ühe korra on seda juba tehtud, mingi aasta tagasi. Ja siis ta töötas mingi paar nädalat ja hakkasid jälle jamad peale.

Ilmselt võis viga tulla sellest, et käigukasti vedelik oli alla miinimumi. Seda mulle loomulikult teenindusest ei öeldud. Nüüd valasin täis, aga ega see enam ei aita.

Mingi uuem soft pandi ka eelmine kord peale(ma nüüd muidugi ei tea kas see kõige uuem.

Ma ei oskagi nüüd enam midagi ette võtta. Ei julge neil lihtsalt uut elektooonikat ka panna lasta, kui see kuu aja pärast jälle omadega õhtal on.

Auto on siis: Alfa 147 2.0 Selespeed ....2001 aasta oma.