2 kummitihendiga pistikut, asukohaga laeka all. juhtme värvid:
sinine/valge, valge/punane, must ?
punast värvi lihtne pisitk (2 "isast" kontakti) asukohaga laeka all. juhtme värvid: roheline/must, must ?
maki toite- ja kõlarijuhtmete pundis asuv kollane/punane peenike juhe ?
ja veel - mis otstarve ja mille ahelas on lüliti mis asub kõrvalistuja jalge juures esimese ukseposti küljes (peal läbikriipsutatud bensiinitankuri märk, juhtmetega hall/must, must) ?
164 vabade pistikute, juhtmete otstarve
#2kui ma ei eksi, siis kollane/punane peaks maki dimmeri oma olema (kuna dimmeriga makki ei oma, siis pole kunagi huvi tundnud lähemalt)
pistikud kindlalaeka all-> vähemalt üks neist peaks olema eerbäägi testpistik (kui need on nüüd need pistikud, mida ma silmas pean)
seda kõrvalistuja poolset pistikut peaks veidi otsima (ehk on ka minul see olemas
) märgistuse järgi peaks olema tegu kas bensuluugi lukustamisega, et armatuurist lahti ei saaks
ülejäänute osas peab natuke kaevama (ehk siiski on värvid samad, mis esimesel versioonil)
pistikud kindlalaeka all-> vähemalt üks neist peaks olema eerbäägi testpistik (kui need on nüüd need pistikud, mida ma silmas pean)
seda kõrvalistuja poolset pistikut peaks veidi otsima (ehk on ka minul see olemas

ülejäänute osas peab natuke kaevama (ehk siiski on värvid samad, mis esimesel versioonil)
Tegelikult ma olen normaalne....
164 vabade pistikute, juhtmete otstarve
#3niisiis-> vigade parandus jälle, kollane/punane on hoopis elektrilise antenni oma
miskipärast oli meeles, et must/roosa selleks ette nähtud...
vabad pistikud-> faceliftitud 164 sai omale kõik veekindlad pistikud (kummilutiga s.t) seega see iseäralik pistik peab olema lisaks pandud.
viimati mainitud kummitihendiga sinine/valge, valge/punane, must peaks bäägi testpistik olema (või on sul seal 2 identset pistikut?)

vabad pistikud-> faceliftitud 164 sai omale kõik veekindlad pistikud (kummilutiga s.t) seega see iseäralik pistik peab olema lisaks pandud.
viimati mainitud kummitihendiga sinine/valge, valge/punane, must peaks bäägi testpistik olema (või on sul seal 2 identset pistikut?)
Tegelikult ma olen normaalne....