166 ICS

#1
Mure järgmine:



Akul käisid juhtmed pealt ära korraks. Nüüd küsib ICS (integrated control system) minu käest nelja kohalist koodi.Auto dokumentidest ma seda ei leidnud. Mida teha ?

166 ICS

#2
Mul vanaisal oli sama jama makiga,et lõi koodi peale,aga ta viis Blaupunkti hooldusesse makki ja seal kontrolliti kõigepealt kas maki paberid on olemas,kui ei ole siis ei tehta kuna võib varastatud olla,kuid õnneks oli tal paberid olemas ja võeti kood maha ja nüüd mängib tänini,ning ma pakun et sa peakisd ka ICS viima kuskile hooldusesse kus kood maha võetakse :roll: :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

166 ICS

#3
Mckie kirjutas:Mure järgmine:

Akul käisid juhtmed pealt ära korraks. Nüüd küsib ICS (integrated control system) minu käest nelja kohalist koodi.Auto dokumentidest ma seda ei leidnud. Mida teha ?


läheb siis laiale ringile laiali see info :lol:



Edasi on kaks varianti-> kas uurida läbi esinduse (Faktost umbes 3 nädalat) Pilot´ist ehk saab kiiremini või siis keerata maha kõrvalistuja jalgade poolel asuv kate ning proovida jõuda konsooli tahaserva...



AR nimelt paigaldas kõigi plokkidega kaasa ka turvakoodi :wink: tavaliselt asub see ülemises servas, mõnel ka mujal



Parimat,



Taavi
Tegelikult ma olen normaalne....

166 ICS

#5
Olen sama probleemi läbi elanud - tegelikult on asi häbemata lihtne. Käitu järgmiselt: keera süüde sisse, kui küsib koodi, siis vajuta paremat nuppu neli korda ja oota mis juhtub. Ongi kõik, asi peaks tööle minema.

166 ICS

#6
enn0000 kirjutas:Olen sama probleemi läbi elanud - tegelikult on asi häbemata lihtne. Käitu järgmiselt: keera süüde sisse, kui küsib koodi, siis vajuta paremat nuppu neli korda ja oota mis juhtub. Ongi kõik, asi peaks tööle minema.




...ei läinud läbi...kahjuks. Tundub,et rada saab keerulisem olema :+

166 ICS

#7
:roll:



166 konsool eristatakse kolmeks kategooriaks: G1; G2 ja G3



kõigil on ühised nimetajad, väljast on need eristamatud, kuid peidetud seadetesse sisenedes saab pildi ette millise põlve mudel autol peal on...



paremat nuppu neli korda vajutades sisselubav ICS on btw juba korra häkitud (VDO standard-> master on lubatav alles peale süsteemi lõhkumist)



sega kaku konsool lahti ja vaata see kood sealt ära :wink:



tuleb odavam ja parem, kui VIN järgi tellides (muuseas-> pole just 100% kindel, et Sul originaalpaneel peal on...) ükskõik kas faktost, trk-st või pilotist (tehase promised due date on päring + 2 nädalat)
Tegelikult ma olen normaalne....