Alfa Romeo 100 pidu Balous!

#7
autoga sõidad ukse ette, siis tuleb uksehoidja/parkija välja. Annab sulle erilise kaardi, mis avab ukse. Sina astus uksest sisse, VIP-looži, tema viib su auto VIP parklasse.

:mrgreen:
Selline teenindus ainult AR omanikele
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Alfa Romeo 100 pidu Balous!

#8
peab vist enda oma kiirelt kokku laduma siis :lol:

tegelikult ise kiltsil sellel ajal, muidu vaataks kindlasti üle, kui oleks teisel päeval ja põhjapoole sattuks. :)

Alfa Romeo 100 pidu Balous!

#9
Slicer kirjutas:Mismoodi see üritus toimub täpselt? Kas 22.00-23.30 on ametlik osa ja hiljem läheb siis edasi tavaline BALOU programm?
jap. 22.00-23.30 on n-ö ametlik osa šampusega ja alfa omanikega ja alates 23.30 saavad teised kes tahavad ka tulla ja pileti osta ja edasi läheb nagu Balou pidu ikka :icon_roll:

Alfa Romeo 100 pidu Balous!

#11
supp kirjutas:OT: aga kas suvel mingeid auto üritusi ka tuleb alfadele
sügisel tuleb kiirendus.
Automobile BELLO ja piknik oli Alfa 100 juubelisõidu raames ära juba ::itpnt::

Alfa Romeo 100 pidu Balous!

#12
supp kirjutas:OT: aga kas suvel mingeid auto üritusi ka tuleb alfadele
Varasemal ajal oli terve sari aasta lõikes aga koos masu algusega kadus osalemissoov ära enamusel alfaomanikest, siis läks ka organiseeriv juhtgrupp puhkusele nö...
Paar tugevamat sõitjat on siirdunud opentracki oma oskusi lihvima, ülejäänutel on elu niigi lill - korra aastas annavad mõned üksikud julged alfaomanikud veel nats gaasi sirgel teel - st. silmaga mõõdetud distantsil, stopperi vastu... nö kiirendavad. Asi seegi, vbla kasvab veel kunagi sellest midagi taas välja.
:roll:

Hetkeseisuga on suvised üritused soomes, leedus ja lätis - aga need on keskmise eestlase jaoks ju kauged võõrriigid kuhu sõita ei viitsi - bena läheb ka palju ning pole kindel kas silmarõõm nii pika reisi ära teeb ühe soojaga :P