Alfa Romeo 156 GTA, Slicer

ts wrote:oh mis sealt rihmade tagant paistab :twisted:
MiTo the Fourth :D

Aga lubatud Coilid. Keerasime natuke lõdvemaks ka neid, Slicer pole enam esimeses nooruses ning natuke nadi on Tallinnas sõita nii, et hambad pidevalt plagisevad.
Image
Ja üks vana pilt vastvalminud peadest. Nagu uued!!!
Image
Lugupidamisega,

Kalvi Nõmme

PilotMotors wrote:
ts wrote:oh mis sealt rihmade tagant paistab :twisted:
MiTo the Fourth :D

Aga lubatud Coilid. Keerasime natuke lõdvemaks ka neid, Slicer pole enam esimeses nooruses ning natuke nadi on Tallinnas sõita nii, et hambad pidevalt plagisevad.
Isiklikust kogemusest võin öelda, et kui just rinkal pole vaja sõita, siis keerake need coilid nii lõdvaks kui saab. Reaalsus on see, et umbes kuu ajaga selline sportvedrustus suht ammendab ennast Tallinna tänavatel.

Tänu uiskuri ennastsalgavale ohverdusele nädalavahetusel ja täna on GTA'l süda õige koha peal ja tuksub tugevalt. Nüüd vaja veel viimased soolikad kõhtu tagasi toppida ja ehk saab isegi tänavale varsti :icon_thumbup:
Slicer wrote:Brembod ja Lucased muunduvad veel teist värvi :P
...
Image
Pole just isiklikult enda värvivalik nr. 1 kuid silm hakkab juba ära harjuma.
Roostes kettad vajavad ka sissetöötamist :twisted:

Lugupidamisega,

Kalvi Nõmme
Last edited by PilotMotors on 26 Jul 2010, 22:34, edited 1 time in total.

Uiskurile ma pean tegema mingi pühamu endale koju ning mõne vere ohverduse tegema... uskumatut tööd on see mees teinud :icon_hi:

Emm, Kalvi, ütle palun et see valge asi seal on peegeldus... :lol: :lol: :lol: mitte värvikahjustus. :icon_eh:
Ju siis on flantsid vajalikud, ma ei ole ise kordagi neid velgi maha võtnud ega peale pannud :icon_think:
Ketas näeb küll välja nagu hunnik vanarauda :guns:

Hea näha et auto hakkab ilmet võtma :icon_thumbup:
Piduri ketastel tundub niimoodi pildi pealt vaadates juba päris tugev rant servas olevat, kas pole veel vajadust kettaid vahetada??? Eks Pilot teab muidugi paremini.
Igatahes jõudu sulle Slicer edaspidiseks :wink:

Upitame Sliceri teemat siis veidi, ehk mõned pildid telefonist.

Kui algselt sai ikka sügavalt kaheldud Sliceri värvivalikus - kollased sadulad ja punased kütusetorud, siis nähed lõpptulemust, on hea tõdeda, et Slicer suutis kaugemale ette visualiseerida tulemust. Igatahes, sobivad need superhästi.
Image
Image
Igatahes masin on täiesti liikumisvõimeline. Huvitav, kas peaks Slicerile ka tagasi andma? :icon_roll:

Lugupidamisega,

Kalvi Nõmme

Nummimeeter lõi lakkeee :thanksspin: :thanksspin: :thanksspin:

Ei päris tõsiselt... olen rahul, et otsustasin muude asjade seas ka selle totsiku ära vahetada. Ning ma arvan, et itaallased kannavad väga hästi roosakaslilla värvi välja ::itpnt:: Kui vedelik muutub aegamööda pruunimaks siis on kohe teada- vaja välja vahetada :grandpa:

Meenutuseks

on Fri 14.05.10 16:16
Slicer wrote:Nii, mida tähendab vilkuv kiri ekraanil "Motor Control System Failure"? Ja see hakkab vilkuma siis kui vee temp läheb teiselepoole 92C. See muidugi võib olla kokkusattumus. :icon_problem:

Kokku vist 16 sarkofaagi???
(oli vist nii, et nädal surnud aflat = 1 sarkofaag?)

Kas Slicer biitis BND samateemalise rekordi ära?

Publik on põnevuses... kumb GTA, kumb teenindusettevõte - kas TRK v PM on kõvem sarkofaagitaja :D

Võitjale (GTA omanikule) pakkuda Alfa Romeo logodega pastakas!!!

Hetkel olen Pilotiga väga rahul :icon_clap:
Suur töö on ära tehtud :icon_hi:

Nüüd tulevad kohe pikemad sõidud jutti, et saaks mootori korralikult sisse sõidetud. Esimene tripp täna Tartusse ;)
Pühapäeval Saaremaale. Lähen tuuritama :mrgreen:
Last edited by Slicer on 11 Aug 2010, 13:37, edited 1 time in total.