Sai vähem kui 24'ga sõidetud maha 500km pikkune lõik. Tallinnast Tartusse, sealt Palale, ning läbi Jõhvi-Aegviidu tagasi Tallinnasse. Hääled on megad, välimus on mega giga ning emotsioonid on üüber mega giga

Igalt poolt olen saanud kiitvaid kommentaare ning kõik ütlevad, et jah ... see Alfa Romeo ole üks eksklusiivne auto ning hirmkallis... siis ütles üks peokaaslane, et tema sõber ostis 200 000 kr eest Golf V seeria :icon_wtf: vot see on KALLIS - minujaoks !

Aga mainisin, et selliseid Alfasi saab sama hinnaga, siis pidi tagumikule kukkuma

Peale 500km läbimist on tunne, et sõit jäi lühikeseks ning tahaks veel ja veel. Vedrustus oli jäik, ning paljude teelõikude peal raputas, kuid mitte häirivalt et muudaksin pehmemaks. Ning kui juhtus tulema mõni siledam ning kurviline tee (Aegviidu kandis, ning enne Jõhvit samuti) siis liikus nagu rong ning ühtegi ebamäärast liigutust polnud. Total control! Hea oli vaadata tahavaate peeglisse, kus autod hakkasid kaugenema kurvides, ilma et ma oleks gaasi lisasnud :guns:
Üks väike ehmatav seik ka, nimelt peale 300 km läbimist uue mootoriga- viskas ekraanile sama veateate mille ma sain siis kui klapid ütlesid HELLO! Ütlen, ausalt et ma pidin püksid täis tegema :icon_crazy: Aga kuna mootoris endas mingeid muutusi ei täheldanud ning peale seismajätmist ning käivitamist olukorras halvemaid pöördeid ei tulnud, aint ekraanile jäi endiselt mootori veateate pilt siis sõitsin edasi. Hiljem Kalviga konsulteerides, sain teada et ka neil tuli aegajalt see teade ette, kuid siis peale teste ning kontrolle sai teade uuesti eemaldatud. Tõenäoliselt vajab mingi lambda andur mingi hetk vahetamist.
To be continued...