otsin usaldusväärset remondifimat tartus

#2
:icon_hi:

Sul on asukohaks märgitud Tallinn, Tartu-> kas poleks ehk mõtekam Tallinnas diagnost ära teha ja siis edasi vaadata?

[õhulugejat suudab vahetada igaüks, kes soovib, samuti küünlaid ja süütepooli- minul nt kulub õhulugeja eemaldamiseks ja tagasipanekuks maja ees vihma käes umbes 15 min :wink: kati jaoks on ilmselt vaja keevitust - seda aga saab ka hiljem otsida; õudusunenägudega võitlemiseks saad ehk arstilt mõne rohu]

Küsimus pigem on selles, et diagnostika oleks korralik (vastasel juhul võid pool autot ära vahetada, enne kui veale pihta saad) ning hiljem nullitaks ka vead ära :wink:

Mina soovitaks Pilot'it (ja aus olla siis ma pea alati soovitaks teha diagnostika kohas, kus remonti ei tehta)- varuosade ostmiseks ei ole samuti eraldi remondifirmat vaja (ning nagu ütlesin- kui tööriist on olemas siis saab igaüks poolid või lugeja vahetatud)
Tegelikult ma olen normaalne....

otsin usaldusväärset remondifimat tartus

#3
tänan, doktor! :D
kas sa nüüd tõemeeli arvasid, et ma ei tuleks ise kuidagi selle peale, et hopsti! tallinnas auto töökotta viia? või tegid ikka nalja? ;) ma ei liigu praegu tallinna vahet.
teiseks, ma ei remondi ise autot, ei vaheta, eemalda, pane tagasi ega keevita ei vihmas ega päikese käes. ma ei osta ka ise omapäi varuosi. austatud doktor, mul on vaja hea ja usaldusväärse töökoja või töömehe kontakti. tartus. olen abi eest tänulik juba ette.

otsin usaldusväärset remondifimat tartus

#4
:lol:

Sa küsid remondifirma kohta aga Sul on vaja USALDUSVÄÄRSET diagnostikut :wink: Ja ma ei rääkinud üldse remondikojast vaid diagnostikast Tallinnas :wink:

piltlikult siis tahtsin öelda seda, et Sul on võimalus valida keegi, kellel on multitester ning keegi, kellel ei ole (ükskõik kui usaldusväärne ka töökoda ei oleks... vigu otsida ilma testrita on paar kolm korda kauem aegavõttev ning neid nullida saab niikuinii vaid testriga - 60 korda süüdet sisse-välja lülitades kaob vaid tuluke aga probleem jääb alles)

kui nüüd vaadata hindu, siis korraliku autodiagnostiku töötund maksab x raha-> selleks, et end autoga kurssi viia ning kõik vajalikud pistikud üles leida kulub y h aega- tulemuseks võib vabalt olla sama summa, mis sõit tallinnasse+ diagnoosimine

Remonditeema tõin sisse selleks, et absoluutselt iga remondifirma suudab Sinu poolt mainitud tööd poole tunni jooksul ära teha (isegi siis, kui seal pimedad inimesed töötavad- mingit erilist usaldusväärsust ei ole nende tööde juures vaja)

Niipalju, kui mina kuulnud olen, siis 156 ECU-sse suurt mitte millegiga peale marelli testri sisse saada ei ole just lihtne. Aga Tartu diagnostikutest olen kuulnud häid sõnu DIA-autodiagnostika kohta (muidugi mitte seoses Alfadega)
Tegelikult ma olen normaalne....

otsin usaldusväärset remondifimat tartus

#5
Dia-s saavad paljude asjadega hakkama ja kui löögile pääsed siis ehk diagnoosivadki su autot kui suudad üle olla veidi vohavast üleolevusest ja põlastavatest pilkudest/kommentaaridest kui ALFAGA ukseette veered.
Terve 1,5 aasatat pole sinna sattunud, võib-olla on masu neid muutnud...

PM saadetud!
Alfaholic since 1997

otsin usaldusväärset remondifimat tartus

#7
Julgen ka seda DIAt soovitada. Kui nemad hakkama ei saa ,siis ega peale Piloti sul muud üle ei jää. Omal kogemus eelmisest aastast. Ega nad klientide eest väga võitlema ei pea ,aga mingit erilist ülbust ma seal küll ei kohanud. Igatahes oli see esimene teenindus kus öeldi ,et 166 on hea auto.
Lisan kaks telefoninumbrit ka 5092200 Jüri või 5089942 Heiki. Heiki siis tegeleb ainult diagnostikaga ja Jüri kõige muuga.
Vähemalt proovida tasub.

otsin usaldusväärset remondifimat tartus

#9
Käisin Dias. Väga meeldiv ja professionaalne suhtumine. Ei tea, kas ajad on muutunud, või inimesed, aga Alfasse suhtuti lugupidavalt (ja kui kõik korda sai, siis tundus, et lausa vaimustunult ;) ) Julgen sinna ise tagasi minna ning soovitada seda kohta ka teistele Tartu ja Lõuna-Eesti alfaomanikele.

(seekord oli viga katkises lambda-anduris, paar tunni pärast oli juba uus peale vahetatud.)