Tere!
Käisin eile suure õhinaga Boschi diagnostikas, kuid peale tund aega otsimist ei suutnud leida diagnostika pistikut! Selgus et varasematel 164-del on see salongis kindalaeka all, kuid meie omal mitte! Tegu on 164 3,0 24V 1996. Kes teab?
164 diagnostika pistik
#2Kas kapoti alla, kojameeste plasti alla vaatasid....?
Mulle kusagilt nagu meenuks, et see oli seal.
Hart
Mulle kusagilt nagu meenuks, et see oli seal.
Hart
164 diagnostika pistik
#3Pean tunnistama, et mul polnud vastavat riietust ja igale poole seega ise ei küündinud. Mis sääl ikka - tuleb oma hall punaste täppidega maasikakorjamise kostüüm välja võtta ja ..........OTSIMINE ALGA!
j
j
164 diagnostika pistik
#4nu...eks kaen kus paikneb minu 97 aasta omal... 93 aasta omal oli suht jah kindalaeka all.../kuid v6ib olla ka kuskil keskkonsooli katte taga...see mis seal jalgadejuures on...
164 diagnostika pistik
#5Oli seal kus ta olema pidi! Salongis, kindalaeka taga!
Nädala pärast lähme jälle arsti juurde proove andma.
J
Nädala pärast lähme jälle arsti juurde proove andma.
J
164 diagnostika pistik
#6Ikka tühjad pihud! See pistik oli kahene, peaks olema kolmepesaline. Ei jää vist muud üle kui minna esindusse!
J
J
164 diagnostika pistik
#7...welcome to estonia, kui muu ei aita siis tuleb esindusse minna ...kurb küll tglt...
164 diagnostika pistik
#8tegelikkuses on kurb hoopis see, et esindus ei lahenda ka alfa puhul mitte alati muresid...
mina teenindusin väljaspool esindust lõpeks, sest seal oli abi pädevam
PS! kogemuslikult!
mina teenindusin väljaspool esindust lõpeks, sest seal oli abi pädevam
PS! kogemuslikult!
164 diagnostika pistik
#9nu..kui aus olla siis esimene(lähim) alfa esindus asub meie põhjanaabrite juures... tegelikkuses päris kurb... kuid asjal ju kaks poolt-mida vähem oskavad teised aidata seda rohkem õppib iga alfist ise oma alfa hingeelu tundma..
164 diagnostika pistik
#10muuseas kui õieti mäletan oli ka minu omal pistik 2 juhtmega- see küll see ise kontrollimise mehhanismi pistik kuhu lampi ühendada...
164 diagnostika pistik
#11 pole küll vaga kindel, kuid kolmene peaks olema bäägi oma ja kahene lambi oma küll (kolmene oli mälu järgi selleks, et lisaks lambikesele ka CE tulukest välgutada)-> tunnistan täiesti ausalt üles, et 1,7-t kontrollinud ei ole ning CE tuluke on minu autol täiesti pime igatahes
ja margi"esinduses" usutavasti peale kahetunnist otsimist teavitatakse, et pead omale uue auto ostma, kuna lihtsalt pistikut pole
Edu ja kannatust igatahes!
ja margi"esinduses" usutavasti peale kahetunnist otsimist teavitatakse, et pead omale uue auto ostma, kuna lihtsalt pistikut pole
Edu ja kannatust igatahes!
Tegelikult ma olen normaalne....
164 diagnostika pistik
#12 ts@ääri veeri uurib, et ega sa ehk ei taibanud keskkonsooli kõrvalistuja jalgade poolset katet eemaldada ning sealt alt pistikut otsida?
kuna juhtmestik saab alguse ECU juurest, siis võib olla, et näiteks maki paigaldusega on kogemata/meelega pistik jäänud kas konsooli sisse või siis kuhugi vaiba alla...
kuna juhtmestik saab alguse ECU juurest, siis võib olla, et näiteks maki paigaldusega on kogemata/meelega pistik jäänud kas konsooli sisse või siis kuhugi vaiba alla...
164 diagnostika pistik
#13Tänud nõuannete eest - proovin veel! Ongi viimane aeg oma Alfat tundma õppida! Ma mõtlen ka halvast küljest
J
J
164 diagnostika pistik
#14jaan kirjutas:Ongi viimane aeg oma Alfat tundma õppida! Ma mõtlen ka halvast küljest
J
alfal ei ole halbu külgi vaid on natuke-mitte-kõige-paremad küljed
164 diagnostika pistik
#15Olgu, sõnastan ringi:
Ongi viimane aeg oma Alfat tundma õppida sellest TEISEST küljest!
J
Ongi viimane aeg oma Alfat tundma õppida sellest TEISEST küljest!
J