O:155
#22[Offtopic]
:icon_wtf:
huvitav- huvitav-huvitav - mõtlema hakata siis deuce sai sellest jah juba mõni nädal tagasi lahti
Ja tegelikult eile jäi see esmakordselt pilgu ette (kuigi jah- ega sellest pisikeselt käänult eriti kaugele parklasse ei näe)
järelikult ei ole seotud
küll aga :icon_thumbup: leidis õige koha
[/Offtopic]
:icon_wtf:
huvitav- huvitav-huvitav - mõtlema hakata siis deuce sai sellest jah juba mõni nädal tagasi lahti

Ja tegelikult eile jäi see esmakordselt pilgu ette (kuigi jah- ega sellest pisikeselt käänult eriti kaugele parklasse ei näe)
järelikult ei ole seotud

[/Offtopic]
Tegelikult ma olen normaalne....
#26Yah,
ma siin olin haige.
Ja nüüd on pea võimatu seespool tööaegu midagi teha, st palju tegemist ja kuidagi pole olnud võimalust jõuda miskit vaatama.
Ja ma vaevlen ikka veel 3 valiku vahel. Üks neist on ka alfistimani käsutuses olev isend.
Ju ma pean nad ikka kõik enne üle vaatama.
Ma loodan, et rohkem pakkumisi lähiajal ei tule, muidu läheb veel keerulisemaks.
ma siin olin haige.
Ja nüüd on pea võimatu seespool tööaegu midagi teha, st palju tegemist ja kuidagi pole olnud võimalust jõuda miskit vaatama.
Ja ma vaevlen ikka veel 3 valiku vahel. Üks neist on ka alfistimani käsutuses olev isend.
Ju ma pean nad ikka kõik enne üle vaatama.
Ma loodan, et rohkem pakkumisi lähiajal ei tule, muidu läheb veel keerulisemaks.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#27Punane vaadatud. Meeldib, aga vajab elektriravi. (EKR-i? Kas tal on psühhoos?)
Next up, Lancia, esmaspäeval.
Ja krt miks nad ei võind 155 luukpäraga teha (a la 33: rohkem ruumi). See ei muudaks ju välimust NII palju, ehkki ma mõistan, et vagun oleks küll inetu. Sellega on vist eksperimenteeritud. Kuhu kurat ma lapsevankri panen seal, ah?
Ja krt miks nad ei võind 155 luukpäraga teha (a la 33: rohkem ruumi). See ei muudaks ju välimust NII palju, ehkki ma mõistan, et vagun oleks küll inetu. Sellega on vist eksperimenteeritud. Kuhu kurat ma lapsevankri panen seal, ah?
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
#28Alfa Romeo ei olegi lapsevankri vedamiseks tehtud, ta siiski rohkem sportauto.zakalwe wrote:Kuhu kurat ma lapsevankri panen seal, ah?

AR 33 on siiski erand, kuid ta ka rohkem sportlikumaks sõiduks mõeldud, kui lapsevankri vedamiseks.

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
155 pagassis ei ole lapsevankriga probleemi

164 omas samuti
hell- isegi corolla olematusse pagassi mahtus lapsevanker ära

ja kui luukpära tahad, siis selle number on 146

p.s. IMHO on 155 Q4 SW siiski kõike muud kui kole (p.s. sellel on spidol pea 200k praeguseks)

Tegelikult ma olen normaalne....
#30zakalwe wrote:Punane vaadatud. Meeldib, aga vajab elektriravi. (EKR-i? Kas tal on psühhoos?)
Kui PUNANE riiki tuli, oli seal lisaks mänguasjadele ka mõned okselapid- laste vedamine on tal KÄPAS.
Lapsestaffi jaoks tee "KOLLASEST SÕBRAST" käru ja sinna saadki kõik vajaliku paigutada!

Edu.
ps.Punase tulekatted ja küünalde kaas on ka olemas- minu käes!