Ostuabi AR 33

Slicer wrote:Oskab keegi öelda, kui raske ja kulukas on Inglismaalt auto transportimine Eestisse? Paljud firmad ei taha seda ettevõtta, kuna peab vahepeal üle väina liiklema.
Inglismaal on soodsad Alfa 75'd V6 mootoriga. Muidugi rool on teisel pool, kuid selle saaks korda.
Ei ole raske, (mitte raskem kui Saksamaalt) ALFA 75 V6 see on jõud!!! nagu 155 Q4 ja 156 GTA, aga tähtis on 75 seisukord, ja hea eksemplaar osta väga raske nagu ise aru saate... norm. ALFA 75 mitte odavam kui norm. ALFA 156 GTA :!:

Ostuabi AR 33

Inglismaalt toomine (Londonist Tallinnasse- u 20kilo, uurisin ühelt Eesti firmalt) :) Pluss ümberehitus.
Muidugi tüüp pakkus välja ka oma transpordifirma, millega saaks tõenäoliselt vähe odavamalt. Mingi LV Shipping.

Ostuabi AR 33

supp wrote:aga üldiselt väikese tööga saab sellest korraliku alfa, sest kere on ilus sile (v.a. mõlk kapotil ja see bensuluugi ümbrus) ja ega neid viimase põlve 33sid vägapalju pakkumises pole eriti veel 1,7l motoga, seega kui kellegil on natuke pappi (mingi 1/3 võiks hinnast alla tingida) ja vabaaega sumetatel talveõhtutel nokitsed, saaks sellest väga ilusa auto kevadeks, "istu sisse ja sõida" masin see paraku pole
Mina vaataksin igatahes lisaks ka põhja alla (ja seda, kuidas istmed: kas on viltu) ja uste alumisi servi. Kui ta on seisnud, siis võib juhtuda, et tuleb hakata uut põhja tegema. Bensupaak ja piduritorud on ka kriitilised. Luuk on ka saatanast. Need raiped kipuvad hakkama läbi tilkuma. Ja kui otse salongi ei tilgu, siis immitseb laepolstri vahele ja ikka on paha. Ma võin mingi hetk panna pildina üles õpetliku näite sellest, mis juhtub laes kella/valgustiga, kui luuk korralikult ei pea.

Aga et korraliku 75 saab välismaalt mingi 13K-ga...see näitab, et eestis on autod kuradi hullult üle hinnatud.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Ostuabi AR 33

Slicer wrote:Inglismaalt saab tõesti väga soodsalt. Vaatasin AO foorumisse ka. Saksamaal on räigelt ülehinnatud jällegi, soomes ka.
Soome soomeks_> sealne automaks on paratamatult selline.

Mis aga puudutab Saksamaad siis... minu viis kopikat ... ei ole ülehinnatud-> Usu mind kõige kõige kõige viimane asi, mida Sa tahad on odavalt ostetud V6 mootoriga 75 :icon_angel: eriti veel kui hakkad rooli ümber tõstma :P (ehk siis isegi kõige tagasihoidlikumal juhul käheb see lingil olev sõiduk maksma Sulle rohkem, kui nii mõnigi saksa "ülehinnatud " sõiduk)

niipalju, kui jälginud olen, siis heas korras 162 seeria sõiduk hakkab kuskilt 3,5- 4keuri maalt väga heas korras alla 5-6keur'i pole lootagi :mrgreen:

need, mida 1,5-2 keuriga müüakse tasub võtta mõtlemisse vaid siis, aega ja viitsimist mässata on ning kuskilt on varuosi hea tehinguga saada (üldiselt on valik sama, nagu 105 seeria GTV puhul-> auto, mis maksab teistest poole vähem :roll: maksab seda põhjusega. NING mida vanem auto seda sügavam põhjus on )

ehk siis-> Ära kunagi osta kahtlaselt odavat klassikalist autot (allesjäänud 75-d on enamasti kas hobiautod või meeletu aja kuskil seisnud) odavalt müüakse hobiautosid, mida on sihtotstarbeliselt kasutatud ja vajavad "pisiremonti" näiteks kardaan või käigukast või siis autosid, mis on kaua kuskil nurgas seinud
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuabi AR 33

No sellest ma saan aru, et ei ole ideaalses korras. Kuid kui mootor funkab siis teised detailid on teisejärgulised.
AO foorumis üks tegelane müüb oma musta 75 3.0 V6 mootoriga, mille eest ta küll soovib saada 1400 naela, mis on ka suht ok hind võrreldes sellega mis ta masinaga teinud on. Ja auto on olnud hobiauto. Seega saab küll normaalse hinnaga kui otsida. Saksas on enamasti 2.0TS mootorid ning hinnad on ala 3000+ euri :S ning keegi ei garanteeri et need korralikud on.
Ennem võtaksin siiski ehku peale juba 3.0 l V6 mootori.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 816wt_1137" onclick="window.open(this.href);return false;

Eile sai müügiteema läbi ja ei olnud ostjaid selle raha eest. :icon_wtf:

Sama vend siis ka AO foorumis müüb.
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-75- ... -sale.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ostuabi AR 33

Slicer wrote:AO foorumis üks tegelane müüb oma musta 75 3.0 V6 mootoriga, mille eest ta küll soovib saada 1400 naela, mis on ka suht ok hind võrreldes sellega mis ta masinaga teinud on. Ja auto on olnud hobiauto. Seega saab küll normaalse hinnaga kui otsida. Saksas on enamasti 2.0TS mootorid ning hinnad on ala 3000+ euri :S ning keegi ei garanteeri et need korralikud on.
Ennem võtaksin siiski ehku peale juba 3.0 l V6 mootori.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 816wt_1137" onclick="window.open(this.href);return false;

Eile sai müügiteema läbi ja ei olnud ostjaid selle raha eest. :icon_wtf:

Sama vend siis ka AO foorumis müüb.
http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-75- ... -sale.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jee right... "needs bodywork. roofskin, rear quarters a bit dented, and respray, paint is poor, valvestem seals need replacing as bit smokey when hot." Tahad sa seda ikka veel?

Palju sa raha tahad/saad välja käia? Talveks ei ole mõtet ka mingit võimast elukat omale soetada, nagunii pole midagi teha selle võimuga... Parem võta tõesti mingi kulgemise saan odava raha eest, nagu Spark soovitas
Eesti Saabiklubi ja foorum