Suvaline PLÄMA vol 2010
#378Elavdame teemat
Oli sadamas selline juhus, seisan sabas hommikul, tulevad ajalehepoisid. Ostan lehe ära ja siis jääb poiss auto kõrvale seisma, vaatab sisse ja küsib, et kas see on see võimas alfa. Ma küsin, et mis mõttes "see võimas"? Noh, et kas SEE ongi SEE GTA? Jah see ongi see gta. WOW, nüüd olen ära näinud. Poiss ise vast 12-14a äkki .
Oli sadamas selline juhus, seisan sabas hommikul, tulevad ajalehepoisid. Ostan lehe ära ja siis jääb poiss auto kõrvale seisma, vaatab sisse ja küsib, et kas see on see võimas alfa. Ma küsin, et mis mõttes "see võimas"? Noh, et kas SEE ongi SEE GTA? Jah see ongi see gta. WOW, nüüd olen ära näinud. Poiss ise vast 12-14a äkki .
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Suvaline PLÄMA vol 2010

Kinnita oma 2010 AASTA SÕLMIMISE!
Meil on hea meel teatada, et teil on tekkinud võitja esimese kategooria meie edendamise, võitjad olid korjatakse arvutisüsteemi, mis on koostatud ettevõtete ja eraisikute e-posti aadressid kogu maailmas. Juhib on ametlikult välja kuulutatud 22. september 2010. Sa ei ole seega antud põhisumma € 1.000.000.00 (üks miljon eurot), mis on võitnud maksta kategooria võitjad.
MÄRKUS: Viitamise lihtsustamiseks ja identifitseerimise leida allpool oma viitenumber, partii number, Pileti number. Ärge unustage quote need numbrid teie kirjavahetus meie nõue osakonna ja ka järgmist teavet;
Viitenumber: 947/120/843/Bv
[ ii] Pileti number: TL416 / 372/525/40
[iii] Partii number: 3764881-082-NL
[iv] Seerianumber: 7-30-14-18-1509
[v] Lucky Number: 33-10-20 - 24-34-44
Palun pöörduge Sponsorlotterij nõue osakonna kohe otse töötlemine ja ülekandmine oma auhinnaraha Teie määratud arvesse oma valik:
Mr.Danny Van Bossen.
Tel: +31-641- 687-250
EMAIL: cntctclmdpt@aol.com
Lugupidamisega,
pr Mary Wilbeirt.
Suhtekorraldus ametnikud.
http://Www.sponsorbingoloterij.nl" onclick="window.open(this.href);return false;
Sponsor Bingo loterij rahvusvaheline Award 2010
Suvaline PLÄMA vol 2010
#386ehk siis varsti on rekkate järjekord uksetaga 

155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT
Suvaline PLÄMA vol 2010
#387Krt... ma siin vaatan, et GTV omanikud on vägevate piltidega ülbama hakkanud
Peaks vastukaaluks mingid teised mudelid kokku ajama ?

155, 2x166, 159 ja 75?
Suvaline PLÄMA vol 2010
#388Jarmo wrote:Krt... ma siin vaatan, et GTV omanikud on vägevate piltidega ülbama hakkanud![]()
GTA-d? :butt: :doublefu:
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar 

Suvaline PLÄMA vol 2010
#389Bah. 155-d?Jarmo wrote:Krt... ma siin vaatan, et GTV omanikud on vägevate piltidega ülbama hakkanud![]()
Ma just parkisin hullari ees ühe kõrvale. Ja pärast veel lehtvitasime riia ringil üksteisele. Nii et leiab neid küll. Mis asjus 155 omanikud kambakesi tartus hullaris käivad, on muidugi iseasi...
(minul on küll adekvaatne põhjendus olemas!)
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)
Suvaline PLÄMA vol 2010
#390zakalwe wrote: Ma just parkisin hullari ees ühe kõrvale. Ja pärast veel lehtvitasime riia ringil üksteisele. Nii et leiab neid küll. Mis asjus 155 omanikud kambakesi tartus hullaris käivad, on muidugi iseasi...
(minul on küll adekvaatne põhjendus olemas!)

155, 2x166, 159 ja 75?