Ostuabi AR 33

::itpnt::

tahad teada, mis on suureim erinevus 1 põlve 3,0 V6 ja 1 põlve TS mootori vahel?

üks rihm, paar pingutit, 2-3 liitrit sajale ning 30kW :roll:

muidugi seda kuulutust vaadates, siis tundub tõepoolest väga korralik asi olevat :icon_thumbup:

P.S. minule nt sümpatiseerib väga, kui peale tankimist arvutan keskmiseks kuluks numbri, mis algab 7-ga (võttes arvesse, et see 30 lisakilovatti on Sul tegelikult teises autos palju suurema numbrina olemas)

EDIT: WTF- ostuabi AR33 ja arutame 75 üle :roll: vanad head ajad
Tegelikult ma olen normaalne....

Ostuabi AR 33

No kes meil nüüd õnnelik 33 omanik on. Ei olnud mahti oksjoni juures passida, kuigi oleks võinud juurde panna mõne tuhande. Ei tea ju nimesid kes seal pakuvad, siis oleks tagasi hoidnud.

Ostuabi AR 33

Jan1 wrote:Kas uus omanik on keegi meie omadest?

Vaevalt. Uus omanik on vaenlaste hulgast, kes siis hakkab varsti ajakirjanduses/a24 ja sõprade seas alfasid maha tegema :P
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Ostuabi AR 33

Mul on kahju, kui 33 läheb valesse kohta.
Kole, kui keegi hakkab tuksis 33 põhjal endale alfast pilti looma. Kurb. Aga ma pole mingi PR mees. Kui nad ei taipa, et 33 on paljuski asendatav lada osadega...ja ikka on kallis, siis ma ei oska kohe enam midagi öelda.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)