Kiire Alfa 2010

Mul viskab hoopis teise viidiku ette...
sead nikuvad...
ülanurgas on naional geographicu logo

Kiire Alfa 2010

head pildid, tänks
eriti see leemaansikas, kus kõik on enne starti oma saanide juures :icon_thumbup:
:icon_hi:

Kiire Alfa 2010

Kiidan takka ka omalt poolt :icon_thumbup:

Tagantjärgi mõeldes oleks võinud võtta sõbralt väga korraliku FullHD kaamera ja tulla lindistama seda üritust, ning hiljem kokku monteerida mingi klipp. Aga samas mul on veel pea 12 GB toorest materjali viimasest OT üritusest, mida ma olen ainult korra üle vaadnud :roll: Ehk leian kunagi aega, et sellest mingi asi kokku vorpida.
Ja ei, minu Hollywoodi trikk ei jäänud lindile, aga sõber suutis mu esimese spinni GTA'ga linti saada :P

Kiire Alfa 2010

E.T. wrote:kui kõva koore asja ei saa, siis vaatame softkoori ka suurima heameelega
:lol:
Ma võiks ka väga vabalt musta materjali ilma igasuguse tasutamuusikata vaadata!

Kiire Alfa 2010

Slicer wrote:Eriti hea on see kui sõbrad naeravad kui spinni tegin bastards!
Selleks sõbrad ongi ju.... :doublefu: :lol:

Aga pildid on Kalvil kobedad küll. :icon_thumbup:
'12 Giulietta QV/ '06 Brera Q4 / '96 GTV V6 TB

Kiire Alfa 2010

Luman wrote:
E.T. wrote:kui kõva koore asja ei saa, siis vaatame softkoori ka suurima heameelega
:lol:
Ma võiks ka väga vabalt musta materjali ilma igasuguse tasutamuusikata vaadata!
+1 :captain:
a.k.a Anthrax

Kiire Alfa 2010

Ahsa kurivaim, magasin maha teie ürituse. Kolm aastat olen käinud ja alles nüüd tuli meelde, et vaataks siia foorumisse ja kontrolliks, et kas ja millal toimub. Väga kahetsusväärne.

Kiire Alfa 2010

Saatsin meili sulle nagu ikka ja imestasin ka et miks nüüd siis puudu........kas aitab võistlustest või teine mark või keskeakriis või majaehitus või mis need põhjused tavaliselt ongi.

Kiire Alfa 2010

Kalvi pildid on head, jah. Peaksin luba küsima, kas ma võin mõnele pildile viidata lingiga, kui ma näiteks teen uue teema uue auto kohta, need pildid on paremad, kui ma ise kunagi teha saan :)

Mis puudutab üritust, siis oli see tore. Rohkem Alfasi võinuks olla, aga need, kes tulid, veetsid samuti hästi aega. Ilm oli veidi nutune, kuid üritust see ei seganud. Mis puudutab igat liiki super tehnikat ja mida veel selle ürituse tarbeks, siis tore ju oleks, aga see kõik maksab raha. Seega järgmine kord, kui on rohkem osavõtjaid, küll siis ka saab vingemat tehnikat muretseda. Seni aga peaks hoopis kiidusõnu ütlema organiseerijate, osalejate ning toetajate suunas. Üritus sai tehtud ning kõigil oli tore olla.