Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2
#917üldiselt valitseb märatsev ebaõiglus pre-fiat alfa omanike suhtes
#918rõõm tõdeda, et huumor pole foorumist kadumas :icon_clap:
kiipit koming :grandpa:
...aeg on müügikuulutus sooja panna, sest len enam kui kindel, et lähiajal on see kellelgi plaanis :icon_thumbup:kui kellegil on fiat 600 või 500 remont plaanis
...mulle sobib väga hästi näiteks originaal hiina rolex randmele :icon_angel: ...annan endale aru, et pole absull minu asi, aga kuna oleme foorumis, siis olen ka mina loomulikult väga kõva teadmamees ja arvan, et fiati kupee alt nende originull 4kodaraliste eemaldamine on föderal kraimSest pildil olevad GTA veljed on tegelikud replicad

kiipit koming :grandpa:
#919minuarust küll ei märatse, milles probleem? :icon_roll:supp wrote:üldiselt valitseb märatsev ebaõiglus pre-fiat alfa omanike suhtes
#920Föderal kraim ju võib olla, samas mulle absoluutselt ei meeldi need Fiat Coupe Turbo originaalveljed
Auto on liiga ilus seal peal. Aga see on juba maitseasi.

#921156 SW TI / GT Blackline / GTV 2000 '72 / GTV 1750 '69 / Nädalavahetusel kohal...
:icon_wtf:
oot nädalavahetus läbi juba ju?
Tegelikult ma olen normaalne....
#923Ühe kaubanduskeskuse parklas oli täna üks must SW Ti, kaugel eemal teistest, peaaegu uhkes üksinduses. Prillitud omanik kügeles autokõrval. Apsaluutselt tundmatu mees. Vist oli võtmed sisse lukustanud. Eks oli teisest veidi kahju ka muidugi. Ilm oli ju kehv. Sadas ja jõle tuul ulgus üle välja. Täielik Rehepapi setting. Üks teine mees passis hindava näoga autot nagu oleks endale tahtnud. No loodame, et kõik lõppes hästi.
#924ega minu möla ei pea ka tõepähe võtma, iga mees kannab ikka seda ketsi mis meeldibSlicer wrote:Föderal kraim ju võib olla, samas mulle absoluutselt ei meeldi need Fiat Coupe Turbo originaalveljed![]()

#925nii see tõesti on, sõnu teen hommikust õhtuni, ehksiis:maits wrote:Ta on ainult sõnade mees
"mul lobisemise eest palka makstakse"

#926ütleme nii, et huvi on ja isegi palju võiks öelda... tuleb kurbusega tunnistada, et nii võib vist asi ära minna isegi, peagistarfild wrote:Ühe kaubanduskeskuse parklas oli täna üks must SW Ti, kaugel eemal teistest, peaaegu uhkes üksinduses. Prillitud omanik kügeles autokõrval. Apsaluutselt tundmatu mees. Vist oli võtmed sisse lukustanud. Eks oli teisest veidi kahju ka muidugi. Ilm oli ju kehv. Sadas ja jõle tuul ulgus üle välja. Täielik Rehepapi setting. Üks teine mees passis hindava näoga autot nagu oleks endale tahtnud. No loodame, et kõik lõppes hästi.
(mõtlesin, et kui selle välja ütlen, siis äkki bääd lakk ja ostjad kaovad, ning asi jääb ikka alles)

#927vastab dr alfanaticots wrote:156 SW TI / GT Blackline / GTV 2000 '72 / GTV 1750 '69 / Nädalavahetusel kohal...
läbi jah ja niipalju kui mina tean peaks auto olema eestimaa pinnal, kätte pole veel saand, täna vist arkid ja värgid
niiet lähipäevil peaks ringi sahistama uue alfonsoga, aga mine tea, äkki treila kusagil poolas alles, eks päevapeale kuuleb
ega ta tulemata jää

#928ei tulegi enam 2 kuud + veel nii kuu-poolteistniipalju kui mina tean peaks auto olema eestimaa pinnal

kas Alfa puhul pakutakse omanikule teekonna jälgimise võimalust ka
sellele peab vist uus omanik vastama ... Juta vist enam siis ei lobise

#929praegu peaks raplas olemaspark wrote:ei tulegi enam 2 kuud + veel nii kuu-poolteistniipalju kui mina tean peaks auto olema eestimaa pinnal+ siis veel mõned nädalad salongis
![]()
kas Alfa puhul pakutakse omanikule teekonna jälgimise võimalust ka
sellele peab vist uus omanik vastama ... Juta vist enam siis ei lobise

#930Mul on tsitaat juba välja mõeldud uue tekkiva autoteema jaoks