Auto Teemaline Suvaline Pläma VOL 2

kas keegi on nendesse ruumidesse ka pääsenud muuseumi allkorrusel, kus see 164? seal kõige allkorrusel taga kus oli montreali ja navajo protoüüp muuseumis oli klaasuks, mis viis veel mingitesse ruumidesse... aga see oli kinni, väljanägemise järgi tunudb, et seal ruumis see 164 peitubki, sest mujal museos seda näha polnud... mingid jõhkrad tagatiivalised paistsid seal veel läbi ukseklaasi, aga ligi ei saand, kui ma käisin... päris transformer näeb välja see 164, huvitav ja tundub, et suht kiire ka :icon_cop: 8)

samas see pilt tundub ka nagu välisukse ees :icon_shifty:

http://www.youtube.com/watch?v=cQigN057dMw" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=p36U-ReV ... 4&index=91" onclick="window.open(this.href);return false;

on see auto ikka ka vahel väljas käinud (panustaks, et see aasta on enamik asju kõigile ilastamiseks välja pandud)
alfanatico wrote:...suht kiire ka...
:mrgreen: peaaegu hj/kg kohta (620bhp ja 750kg)- tippkiiruseks mõõdeti 340km/h ja veerandmiil 9,7sek :icon_think:

vist on suht kiire jah :icon_thumbup:
Tegelikult ma olen normaalne....

detsembri TM on nats Alfa juttu - pildid kogunemiselt Itaalias, õues ja näitusesaalis
ning Rootsi ringrajal saab Mito (ristikhein) Seat Ibizalt (cupra) 3 sekiga ringipeale pähe :evil:

ja Classic & Sports Car-is on ka nats Alfadest, tervelt 8tk, pisut juttu ehk siis uuemajd ja vanemaid autosid võrreldakse
Seitsekümmend Viis

Olin eile Tallinnas küll, mitte aga GTA-ga

Kusjuures nägin ka eile kuskil sõitmas, ma arvan, et Kadaka tee kandis üht punast 156-te, mis nägi välja vääääga sarnane gta-le, aga oli "tava" 156. Stange oli 156 oma, aga küljelaiendid ja tagastange olid suhteliselt gta-laadsed
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

:xmassmile:

hommikul läksid 164 käigud kangelt sisse... Tallinna jõudes oli soss :roll: ja sidur võttis vaid kahe cm jagu...

vedelikud kõik korras, midagi kuskilt ei leki therefore :icon_censored: :icon_censored: :icon_censored:

vaatame, mis peale lõunat toimub :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....