Haha @ Aruvee ja Atsi vestlus peale Lumani väljasõitu.
- Kas ta sai rattad maast lahti?
- Sai-sai
- VINGEE!
PS: Aruvee istus Lumani kõrval ,kui välja sõitis.
Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
#378Jah.. ja tuleb välja, et Ats võttis minu autost viimast, kui sõita andsin.
:cop2:

a.k.a Anthrax
#379Oleks pidanud vist tsensuuriga üle käima
Aga pohlad... minu suust ei tulnud peaaegu, et piuksugi ning kellegile varbale ei astunud :butt:

Aga pohlad... minu suust ei tulnud peaaegu, et piuksugi ning kellegile varbale ei astunud :butt:
#380sry offtopp (mis siis veel), aga ise hirmutan ennast vahepeal sellega...
http://www.youtube.com/watch?v=76aiCMKR ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
http://www.youtube.com/watch?v=76aiCMKR ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

#383Veebruaris peaks alles selguma, et millal täpselt 
Varem kahjuks pole võimalik :icon_problem:

Varem kahjuks pole võimalik :icon_problem:
#384selge,lihtsalt mõtlesin et minu klaasplast jura hakkab auto küljest ära lagunema ja loll olin koos gta
esipumberiga tagumist ka ära ei ostnud

#385Sul on see võimalus veel. Usun, et neil on veel neidflymadman wrote:selge,lihtsalt mõtlesin et minu klaasplast jura hakkab auto küljest ära lagunema ja loll olin koos gta

#386Alfa Romeo 156 GTA, Slicer
Last edited by Slicer on 30 Mar 2011, 23:25, edited 2 times in total.
#388KUI ma nüüd ei eksi on see parktule pirni pesa küljes olev nö sang, millest peaks saama pirni koos pesaga välja sikutada oma pesast... ehk kiika sisse, võimalusel võrdle teise poole tulega. Sanga puudumine tuld ei riku, kl aga teeb parktule pirni vahetamise huvitavamaks 
NB! doonori kapott pole kas lõpuni kinni lükatud või on totaalselt kiivas peal

NB! doonori kapott pole kas lõpuni kinni lükatud või on totaalselt kiivas peal

#389See kapott pole kinni lükatud, kere peaks 100% korras olema. Konkreetne GTA läks varuosadeks, kuna käigukastis lendas differ laiali.
Ma täiesti lahti ei võtnud tuld, keerasin kõik korgid eest ja raputasin asja välja
Ma täiesti lahti ei võtnud tuld, keerasin kõik korgid eest ja raputasin asja välja

#390Sul oli õigus,tegemist oli parktulede kinnituse labaga. Liimisin tagasi külge